keskiviikko 15. elokuuta 2012

Dieettitunnelmia

Kun viime viikolla treeniä kevennettiin ja hiilaria lisättiin ruokavalioon, kroppa alkoi hitaasti mutta varmasti pelittää paremmin. Päätimme valmentajan kanssa, että tämä viikko jatketaan samaan malliin. Ehkä jatketaan näin jopa loppuun asti.

Paino ei edelleenkään ole paljon laskenut, mutta olo on tiiviimpi ja ennen kaikkea NYT ON NÄLKÄ, vaikka ruokaa lisättiin. Aineenvaihdunta siis toimii. Väsyttääkin enemmän, joten voisi kuvitella että keho myös palautuu treeneistä paremmin.

Nyt on vaan luotettava siihen, että vuoden aikana on lihasta treenattu tarpeeksi, eikä se jää viimeisen kahden viikon treenistä kiinni ;)

Päälle tää on kaikkeista hankalinta.


Maanantaina treenasin vaparia ja totesin, että salille kannattaa mennä just tuntia ennen kuin jumpat alkaa. Mähän saisin kulutettua aikaa (ja energiaa) siellä salissa vaikka kuinka kauan, mutta kun se aika on rajallinen, on treenikin napakka ja tehokas.

Eilen oli se lepo/palautuspäivä. Puolen tunnin (no ok, 45minuuttia) kävely juoksumatolla ja pitkät venyttelyt. Olo oli ihan supernuutunut, viluinen ja väsynyt. Onneks oli ihania asiakkaita illalla.

Tänään taas salitreeniä tuntumaa hakien, eli toistoja 10-15:
Vinopenaa käsipainoilla + kulmasoutu käsipainoilla liikeparina.
Penkkipunnerrus
Kulmasoutu tangolla
Ylätaljaveto eteen + takaolka taljassa


Jotta työjutuista tulis se totuttu kunnon stressi kisojen alle kaiken muun kisastressin lisäksi, oltiin tänään uusien tuulien koulutuksessa ja huomenna sama jatkuu. Uusien asioiden opettelu ja 14h päivät on tässä dieetin vaiheessa kyllä ihan tappotouhua.

Nyt on vaan koitettava keskittyä olennaiseen, eli kuntoon ja kisailuun. Sitä on enää kuitenkin jäljellä se loppurutistus, ja se on sitä, mitä mä nyt ihan oikeasti haluan tehdä. Siihen mä oon panostanut tosi tosi paljon. Työjutut saa tulla omalla painollaan, ja teen vain ne ratkaisut, jotka nyt on pakko tehdä. Valitettavasti tuntuu, että isoja päätöksiä olis nyt just vaan tehtävä.

Treeni tuntuu kuitenkin tosi hyvältä. Kyllä palautuminen on kiva juttu! :D


Ei kommentteja: