keskiviikko 29. elokuuta 2012

Kisakuumetta vai ihan vaan tavallista?

Nukahdin takki tyhjänä ja nuutuneena, heräsin kovaan kurkkukipuun. Kuumetta en edes uskaltanut mitata.
Ei Ei Ei Ei Ei Ei!!! Nyt - Ei - Saa - Tulla - Kipeäksi!

Tänään oli ihana kaunistautumispäivä Studio Helmissä, jossa tytöt hoiti minua kisakuntoon:

Helmi piti seuraa odotellessa


Mari sokeroi ylimääräiset karvat pois kisavärien tieltä, ja Milla raidoitti hiukset hohtavan vaaleiksi ja kiinnitti pari irronnutta pidennystupsua.

Sokerointi ei enää huoltokerroilla ole tehnyt niin kipeetä. Eihän se mitään mukavaakaan ole, mutta mitä ei nainen (tai Olli Herman) tekisi kauneutensa eteen :)

Valittelin Marille kehnoa oloa ja kurkkukipua, johon Marilla olikin yllättäen apua tarjolla. Hän on juuri käynyt reikihoitokurssin, ja sillä taltutamme alkavan kipuilun heti huomenna. Sattui vielä niin sopivasti, että Marilla oli vapaa aika kalenterissa ja mulla kisalaukun pakkailuun varattu vapaapäivä.

Reiki on energiahoitomuoto, jossa hoitaja siirtää parantavaa energiaa hoidettavaan. Tämä mm. lisää immuunipuolustusta. Reikin väitetään parantavan sairauksia ja tuovan henkistä hyvinvointia.

Täytyy myöntää, etten ihan täysin tähän hoitomuotoon usko, mutta avoimin mielin lupaan lähteä ja kokeilla. Toivon että epäilykseni on vain tietämättömyyttä, ja toivon saavani avun tähän tukalaan oloon. Mutta siitä lisää sitten huomenna.

Millalle taas valittelin (olenpas valittanut tänään paljon!) että hiukset jää suoristusrautakäsittelyn jälkeenkin pörröisiksi ja epäilin etten osaa käyttää sitä rautaa oikein (Kuinka monella tapaa suoristusrautaa voi käyttää?). Milla kuitenkin epäili, että ruokakaupasta ostettu pilipalirauta ei vaan ole kovin hyvä.

Sain lainaksi GHD:n raudan kisareissuun, ja ostin vielä Paul Mitchellin silottavan Super Skinny-seeruminkin.


Kyllä nyt pitäis tulla siloinen ja suora tukka!

Nyt Finrexiniä kuppiin ja katsomaan C.S.I:n uusia jaksoja, huomista Reikiä odotellessa!

1 kommentti:

Jenni kirjoitti...

Tsemppiä kisoihin!! Expossa sitten ollaan katsomossa. :)

Yksi asiakkaani on reikihoitaja, ja hän teki kerran mulle 1,5h hoidon. En myöskään edelleenkään TÄYSIN usko ehkä IHAN kaikkea siinä, mutta jostain hän kyllä noukki sellaisia tietoja kehostani, mistä en ollut ikinä meininnut, JA kertoi minulle jo silloin sellaisen asian, mitä en vielä tiennyt... Kun noin viikko myöhemmin tajusin tämän yhteyden, niin meni kyllä kylmät väreet. Kivaa hoitoilua. :)

Jenni N