torstai 9. elokuuta 2012

Testing testing

Kisalavalla tarvitaan säteilyä, joka tulee itsevarmuudesta, ja siitä tunteesta, että kaikki on tehty, kaikki on valmista.

Jotta kaikki olisi valmista kun lavalle noustaan, kaikkea pitää ensin testailla.

Testissä kisameikki

Testailin myös kauan kaapissa lojunutta suoristusrautaa. Nyt olis hyvä opetella käyttämään sitä, kun omissa piikkisuorissa roikkuu hieman laineikkaampaa suortuvaa lisänä. Suoristelin ja kihartelin, ja lopputuloksena suoraa ja kiharaa. Yllättävää.

Koska pidennykset on kuivaa ja karheaa hiusta, ne vaatii paljon kosteutta. Rakennepaikkaavalla shampoolla oma tukka tuli terveen oloiseksi, mutta pidennykset oli aivan tönköt, mutta kosteuttavalla perus Herbinalla pituuksista tuli taipuisat ja "enemmän omat". Oma näyttää nopeasti likaiselta, mutta who cares kun joka tapauksessa pesu on päivittäistä.

Hoitoaineeksi ostin Helmistä kosteuttavaa Kevin Murphya. Se on ehdottomasti hintansa väärti. Aivan eri tavaraa kuin se perus Herbina.Kun kuivaillaan, suoristellan tai kiharrellaan, on lämpösuoja oltava kunnollinen ettei tukka pala. (Ihan kauheesti en ole jaksanut aiemmin välittää, mutta koskaa ei ole liian myöhäistä tyttöistyä.) Vanha tavis-Sunsilk teki jälleen kerran pituuksista tönköt, ja tuntui sulavan hiuksen pintaan. Helmin väki suositteli Paul Mitchelliä ja eron kyllä huomaa. Oikeesti.

Spray Wax ja Hot of the Press
Suihkevahan ostin jo aiemmin. Loistavia aineita kumpikin. Tosi hienojakoinen ja tasainen suihke, ja tuoksukin on miellyttävä.

Tuoksusta puheenollen, testasin myös Jan Tanaa. RAKASTAN TÄTÄ TUOKSUA! En niinkään ehkä tuoksua itseään, vaan sitä, mistä se muistuttaa: hotelli, kisat, kutkutus, jännitys, odotus... kylmä, nälkä ;)

Viime kerralla Jan Tanani oli epäkunnossa, ei vaahtoa, vain litkua. Ei ruskeaa, vain vihreää. En halua enää mini Hulkina lavalle, joten parempi testata ajoissa. Tämä viherrys saataa johtua villasukista ja foamrollerista, tai saattaa johtua jantanalitkusta (taas litkua! WTF?). Huomenna näemme paremmin.

Jaloissa yksi kerros väriä, käsi vertailun vuoksi väritön
Testissä myös eräänlainen protskupannari. (Varoitus: Näyttää paremmalta kuin maistuu!)2rkl protskujauhetta
2rkl kaurahiutaleita
1 muna
2 munanvalkuaista
paistamiseen tippa tai pari kookosöljyä

Välissä on rahkaa ja mustikoita,

Ei kommentteja: