tiistai 3. helmikuuta 2009

Saken saikku 2

Sakke toista päivää kipeänä.. varmaan flunssaa, ja varmaan on nyt sitten mulla. On tosi voimaton olo - voi toki johtua ihan muustakin kuin flunssasta. Eilen kävin salilla polkemassa stepperiä 15min ja menin 45' venyttelyyn. olisin vetäny paremman venyttelyn ;) mut olihan sekin parempi kuin ei mitään.

Tänään jää sali väliin, ja huomenna menen uudella innolla heti päivällä.

Alustavaa viestinvaihtoa oli Ritan kanssa siitä, jos menisin Poriin treenailemaan ja bilettämään. Se varmasti sais mun ajatukset muualle ja olis varmaa piristystä :D
Samalla vois käydä muita kamuja moikkailemassa.. Nina soitti eilen ja puhuttiin että voisin mennä Turkuun joku päivä nyt kun kerrankin on aikaa.

Kaikkea mukavaa olis suunnitteluasteella, toteutus onkin sitten hankalampaa. Tosi omituista että vaikka nää kaikki suunnitelmat on MUKAVIA ja oikeesti HALUAN toteuttaa kaikki, ei silti jaksa tehdä oikeesti mitään niiden eteen. Ei huvita, ei jaksa, ei pysty.

Jospa huominen olis jo parempi päivä! Tänään sain sentään siivottua heti sen jälkeen kun kaupassa oli käyty. Käytiin ostamassa jopa tiksullekin ruokaa. Monta velvollistuutta hoidettu tänään, huomenna voi keskittyä mukaviin asioihin :)

Ei kommentteja: