lauantai 28. helmikuuta 2009

100 tekstiä :)

Milläs korusanoilla tätä pitäis juhlistaa? ;) 9kk aikana olen siis saanut aikaiseksi 100 tekstiä. Se ei oo paljon..

Eilen oli hyvä päivä. Erittäin tuottelias ja aktiivinen ja innokas ja pirteä päivä. Välillä pieniä hyytymisiä, mut pääpiirteittäin hyvä päivä. Kävin salilla ja rauta nousi hyvin. Hyvä haukkaritreeni, ja rinnallekin sain hyvin tuntuman. Kotosalla olin iloinen ja "normaali" taas :) Hyvä päivä. Piste.

Yö meni taas niin ja näin. Ei auttanu unen saantia yhtään että syötiin karkkia ja pullaa oluen kera illalla. Se energiamäärä olis valvottanu ketä vain. Tiko nuoleskeli tassujaan ja lattiaa ja peittoaan ja kaikkee mahdollista. Aamulla löysin sen huulipoimusta taas pieniä paiseita, jotka haisee tosi pahalle, ja pääteltiin että e raukka varmaan sen takia koittaa pestä kaikkea kun omaan nenään haisee koko ajan pahalta. Reppana.

Tänään käytiin Ikeassa fiillistelemässä, mut ei ostettu mitään. Jei! Käytiin äipän luona kahvilla ja tultiin kotiin. Olin tosi ylpeä itsestäni kun lähdin vielä yksin syvävenyttelytunnille vaikka Sakke jätti salin väliin. Hymyilytti kun kävelin salille. Vihdoin tuntu taas normaalilta. Näin mä ennenkin lähdin, yhtäkkiä, kun oli sellanen olo. Viimeisen vuoden on toi kotisohva voittanu taistelun helposti. Ei enää! :D

Ei kommentteja: