perjantai 10. heinäkuuta 2009

Dieetti etenee...

...ja dieetin edetessä kiristyy muukin kuin pinna! Ihanaa kun aamuisin on maailman kevein olo, vaaka näyttää päivä päivältä vähän vähemmän (paitsi tänään grammalleen samaa lukemaa ku eilen) ja lihaksisto tulee esiin hitaasti mutta varmasti =)

Ikävintä on nälän tunne nukkumaan mennessä. Yritän siirtää iltapalan syömistä niin myöhään kuin mahdollista, että masu olis täynnä rahkaa kun nukahtaa, mut aina se ei onnistu. Eilen heräsin niin myöhään (LOMA!!) että jätin aamupuuron väliin ja siirryin suoraan välipalaan, jolloin illalla oli mahku syödä popcorneja. Ai että ne oli hyviä! Leffa tosin oli niin pitkä että masu kurni nukkumaan mennessä ja mielessä pyöri vaan kaikki herkut joita varmasti syön dieetin jälkeen: juustovoileipää (vaaleeta leipää), makkaraa -sekä keitetttynä että grillattuna.. ja uunimakkaraa, brumbergin suukkoja, mutakakkua, kermajäätelöö ja suklaata.

Aamulla ei enää tehny mieli noita kaikkia joita vesi kielellä (tyyny kuolassa) ajattelin yöllä. Nyt on aamupuuro syötynä, kahvi pörisee pannussa ja tänään saa syödä leipää :o) ai ihanuutta!

Tänään lähdetään kaupungille pyörimään, ihan vaan ajankuluksi. Oi ihana LOMA!

---

Ei kommentteja: