tiistai 14. heinäkuuta 2009

OXYGEN

Tänä aamuna vihdoin tipahti postiluukusta synttärilahjaksi tilattu Oxygen =)
Jenkkilehdille tuttuun tyyliin mainoksia on aivan valtavasti, mutta löytyy sieltä väleistä luultavasti myös artikkeleita. En tosin malttanut vielä jäädä yhdellekään sivulle pidemmäksi aikaa ja kahlasin vaan läpi kuvat ja otsikot.. Nyt on kunnon motivaatiokuvia!

Aamupuuron jälkeen lähdettiinkin Tikon kanssa tunnin intervallilenkille, ja voi että se oli mukavaa kun aurinko paistoi, muttei vielä kovin kuumasti, eikä ollut kiire mihinkään. Paitsi vähän oli kiire kahvitreffeille kaverin kanssa, mutta se oli aikataulutettu niin, että lenkin jälkeen ehdin kokkaamaan, käymään suihkussa ja syömään, ja ehdin juuri parahiksi bussiin. Kerrankin olin ajoissa liikkeellä, ja oli jopa muutama minuutti aikaa pyöriä kaupoissa. Parin tunnin kahvittelun ja rupattelun jälkeen lähdin kodin kautta salille tekemään päivän toisen(!) treenin.

Kyllä lomalla on mukavaa kun voi treenata useemman kerran päivässä! =)

Jalkatreeni meni ihan ok, vaikka jalat tuntui tosi tukkoisilta eikä energiaakaan tuntunut ihan ylenmäärin olevan. Nyt oikeastaan oli ekaa kertaa sellainen olo jota kuvittelin dieetin olevan!

Nyt taas suihkun raikkaana kotona, masu täynnä hyvää kalaa ja vihanneksia, ja telkusta alkaa rikosputki. Oi että!!

Nyt kun se sohva myytiin pois, näyttää koti aika tyhjältä, vaan eipä tule sohvalla makoiltua ;)


Löysin kaupasta niin hauskoja tiskirättejä että oli pakko ostaa


Näihin kuviin ja tunnelmiin.. Hyvää yötä!

Ei kommentteja: