sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Irtaimisto myynnissä!

Tänään sulkeutui huuto.netissä sohvan ja parin muun turhakkeen myynti. Rahaa on niistä tulossa monin kerroin se mitä odotettiin, ja uus sohva on käytännössä jo maksettu noilla vanhoilla roinilla :o) sitä uutta odotellaa nyt sitten lattialla istuen reilu pari kuukautta..

Voispa sinne huuto.nettiin laittaa myyntiin kaiken turhan pikkutilpehöörin mitä on tullut vuosien varrella kerättyä. Tänään mm. heitettiin pois '07 päiväyksellä varustettu liisteri, joka ostettiin tapettejen kanssa kun piti alkaa remontoimaan, mut myytiinkin asunto pois ja roudattiin kamat etelään. Nyt ne on sitten lämmittäneet vaatehuonetta reilu pari vuotta. Ja miks vaatehuonetta? On meillä varastokin!

Vaatehuoneessa on myös Johannan "salaisuuksien laatikko" josta löytyy kaikkea sekalaista tarpeetonta josta ei vaan malta luopua. Vaatehuoneessa on myös laatikollinen jos jonkinlaista kosmetiikkaa jota "voi joskus tarvita", pelejä joita voi pelata kun meille tulee vieraita viettämään iltaa (ei kolmen vuoden aikana kertaakaan pelattu), pehmoleluja, pari tietsikan näppäimistöä, vanhat kisa-asut jne. Miksi ne kaikki on vaatehuoneessa? Mitä meillä on varastossa? no vaatteita tietenki!

Tiko nukkui viimeyön olkkarissa. Päätettiin joskus talvella, et kesälomalla totutetaan se nukkumaan jossain muualla ku makkarissa, jotta voitais itse luopua korvatulpista. Kerran taisin herätä yöllä siihen kun poika raapi ovea (varauduttin jo ostamaan huuto.netistä uusi ovi), mutta ihan kiltisti se sitten vietti yönsä yksin. Reppana. Koko 6-vuotisen elämänsä ajan se on nukkunut makkarissa, ja oli vähän ihmeissään illalla kun se nostettiin peteineen pois.. kävi sitä niin sääliksi.

Tänään, hyvin nukutun yön jälkeen, käytiin intervallilenkillä koko perheen voimin, ja tarkoitus olis vielä mennä tekemään haukkari-ojentaja -treeni salille. Kyllä loma on ihanaa kun voi tehdä kaikkia mukavia asioita :o)

Aloin myös miettä miten ikinä tulen toimeen opintotuella, josta pitäisi elämisen lisäksi maksaa se koulu ja autolaina ja vakuutukset, vaikka bensaan ei oliskaan varaa. Todettiin että eihän me sitten välttämättä tarvita autoa, ja todellakin, niin paljon halvemmalla pääsee jos tuon ihanan sammakon myy. Vaikka ihan kauheasti tuosta autosta tykkäänkin, sen myynnillä rahoittaisin jo koulun, ei menis lainan lyhennyksiä eikä tulis valtavia vakuutusmaksuja. Julkisillakin pääsee opiskelijahintaan, joten auto on oikeesti aika turha. Sitten kun opiskelu loppuu ja palaan taas töihin, voin ostaa uuden auton jos sitä koen tarvitsevani. Haluaako joku ostaa sammakon? anyone?

Nissan Micra

---

Ei kommentteja: