torstai 23. heinäkuuta 2009

Päivitystä..

Istahdin pari tuntia sitten koneelle, tarkoituksena päivittää blogiin viiime päivien tapahtumia, mutta harhauduinkin viilailemaan asetuksia ja blogimalleja ja muuta turhaa, ja nyt silmät lupsuu ja masu kurnii kun iltapalakin on vielä syömättä!

Kaverit tuli yökylään maanantaina, ja se se vasta on mukavaa :D


Vishy otti heti parhaan Tv:n katselupaikan Tiksun sängystä, ja Tiko parka koitti vaan pysyä pois tieltä. Neiti on aika nirso ruuan suhteen (tyypillinen nainen?) mutta pitää silti kovan metelin jos Tiko saa jotain suuhunsa. Tiko taas on perso ruualle (tyypillinen mies?) mutta antaa silti toisen viedä vaikka namit suustaan (tyypillinen parisuhde??). Outoo!

Vietiin dogsut koirarantaan uimaan, ja Tiko näytti mallia miten uidaan ja noudetaan keppiä. Vichy ei uskaltautunu rantaa pidemmälle, ja otti Tikolta kepin suusta heti kun Tiksu toi sen sellaselle etäisyydelle että neidin tassut ulottui vielä pohjaan ;) Onks se sitten oikein? Onko sekin taas tyypillistä naisen ja miehen käytöstä? Tuntuu että usein se menee niin.. Mies hoitaa sen vaarallisemman tai raskaamman osan, ja nainen hoitaa homman loppuun.. ja ottaa kunnian koko projektista. Näin siis jos todella karkeasti yleistetään! Meillä se ei tietenkään mene niin.. eikä kenenkään tutunkaan perheessä ;)

Kevyt treeniviikko tuli sitten vihdoin. Viime viikon jaksoin hyvin rutistaa kun tiesin että tällä viikolla saa palautella. Koska paino ei ole laskenut viikkoon ja aloin huolestua, ostin rasvanpolton vauhdittamiseen apuja Fastilta:

Toivottavasti nämä tehoaa ja kiristyn ihan silmissä!

Eilen kävin pumppitunnilla! Odotin kovasti Les Millsin tasoista kunnon pumppia, jollaisella oon käynyt viimeksi yli vuosi sitten, mutta pettymys oli melkoinen kun kyseessä oli salin (tai ohjaajan) oma pumppi. Pettymys ei suinkaan johtunut ennakkoasenteesta, vaan lähdin ihan avoimin mielin alkulämmittelyyn, mutta aika nopeesti jo ekan biisin kuluessa tajusin että tunnista ei tule jäämään hyvä maku. Ohjaajan tekniikassa olis ollu korjaamista, eikä ohjauskaan ollut kovin ammattimaista. Tunnin koostamisessa oli menty myös hieman metsään :( Oikeastaan toi ohjaaja onnistui tekemään kaikki ne jutut, joita oman ohjaajan urani aikana pelkäsin ja kammosin. Sen pelon ja epävarmuuden takia en enää halunnut ohjata, mutta nyt kun oma tieto ja taito on matkan varrella karttunu, ja oon nähnyt prosentuaalisesti aika paljon "huonoja" ohjaajia, alan kaivata mikkiä ja lavaa. Olin mä varmaan sit kuitenkin ihan hyvä.

Pumppi oli tarkoituskin olla vaan kevyt treeni, lämmittely syvävenyttelytuntia varten. Se olikin ihan ok tunti, vaikka itse olisinkin tunnin ohjannut vähän eri tavalla.. mun tapa ei välttämättä silti ole kaikkien mielestä paras tapa. Venyttyä tuli, ja olo oli ihan ok kotiin lähtiessä, eli täytti odotukset. Kotona oli mukavan rauhallista..

Vaikka paino ei syystä tai toisesta olekaan laskenu viikkoon, tänä aamuna tuntu pitkästä aikaa kiristyneeltä ja kevyeltä. Johtuisko kunnon yöunesta? vai eilisestä venyttelystä? tai sitten jostain tähtien asennosta?

Tänään katsoin pari tuntia aamulla FRENDEJÄ pitkästä aikaa! Se tuntu lomalta! Sit lähdin äipän ja isäpuolen luo, jotka palasivat kotiin kierrettyään Suomea asuntoautolla reilun viikon. Äippä oli sitä mieltä että olin viime näkemältä laihtunut huomattavasti, vaikka se paino ei olekaan tippunut. Eli kiristymistä on tapahtunut, mutta olisko lihas sitten lisääntynyt? vai hulahtaako paino alas kevyellä viikolla vieden lihaksista kaiken muodon mennessään?

Tänään käytiin Tiksun kanssa palauttavalla 45min intervallilenkillä ja nyt sitten vaan nautiskellaan kotona olemisesta! Vielä huomisen saa olla kotona ja sitten täytyykin kääntää Micran nokka kohti satakuntaa.


Nyt iltapalalle ja Frendien pariin taas.. Öitä!! <3

Ei kommentteja: