keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Ihana LOMA

Ihanaa herätä aamuisin vasta kun on nukkunut tarpeeksi, ja vielä ihanampaa kun tietää että palkka juoksee ihan vaan sängyssä loikoilemalla ;)

Se huono puoli lomailussa on, että on vaikea käynnistyä ja saada itsensä liikkeelle. Vaparia olis hyvä treenata päivisin kun sali on vapaa, mutta jos juo aamukahvin kahdelta päivällä, ei ehdi salille ennen päivän jumppatuntejen alkamista ;) Eiköhän tämä tästä loman edetessä muutu. Nyt nukutaan ensin pois nuo Ruis rokrokin univelat.


Kuten kuvasta näkyy, oli kesä kauneimmillaan, lämmmintä ja aurinkoista, lomkero maistui ja ihmisillä hyvä kesäfiilis. Totuus onn että lonkero on kuvaajan, itselläni oli nollatoleranssi koko rokin ajan, kengät oli täynnä kiviä, ilma oli viileä ja pian kuvan oton jälkeen alkoi sataa ja puettiin villapaidat ja sadetakit.. hyvä fiilis oli silti! =)

Nollatoleranssi alkoholin suhteen ei ollut huono vaihtoehto. ei ees tehnyt mieli juopotella, ja oli oikeestaan tosi kiva aamuisin herätä ilman todellista krapulaa. Jonkinasteinen myötätuntokrapula oli, sillä pää oli kipee ja olo tukkoinen ihan jokainen aamu. Johtui varmasti osaksi siitä että ihmiset mun ympärillä poltti paljon ja hiukset haisi tupakalta ihan ku baari-illan jälkeen ennenvanhaan kun baareissa sai vielä polttaa. Maa pöllys niin paljon että niistelen hiekkaa vielä kolmen päivän jälkeenki. Laukku, jossa oli kaikki mahdolliset vaihtovaatteet, "festari survival kit" (käsidesi, paperia, purkkaa..) ja EVÄÄT, painoi ihan törkeen paljon, ja vielä kun fanitti bändejä ja pomppi kädet ylhäällä muutaman tunnin joka päivä, hartiat oli ihan tosi jumissa. Siihen sitten kun vielä lisää vähäisen nukkumisen ja senkin ilmapatjalla, ei tarvi ihmetellä tukkoista ja turvonnutta oloa.

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Sunnuntaina Faith No Moren keikan jälkeen (Paraislaisen bussimatkan avustuksella Turun keskustan kautta) startattiin auto ja ajeltiin kotiin. Hassua pysähtyä yöllä kolmelta huoltsikalle juomaan kahvia. Ihana tietoisuus siitä, että olen lomalla eikä haittaa vaikka en nukkuisi koko yönä, koska on neljä viikkoa aikaa palautua =) Voispa lomaa olla useemmin!

Home sweet home! Ei malttanu nukkua aamulla silti pitkään vaikka nukkumaan meninkin vasta puol viiden aikaan. Tosi hassua kun Tiko ei ollu kotona touhaamassa. Maanantaina kroppa oli niin väsyny reissusta, että otin sen ihan palautumisen kannalta.. tiistaina sitte uudella forcella salille tekee raaaskas jalkatreeni. Tänään heti aamusta sitte huomasin kuinka tehokas jalkatreeni oli, kun pakarat on tulessa ja etureidet huutaa hoosiannaa. Ihanata!!

---

Ei kommentteja: