lauantai 18. heinäkuuta 2009

Treenistä, rantsusta ja kahvista, niistä on Johannan loma tehty..

Eilen kävin Tiksun kanssa aamupäivällä vetämässä intervallilenkin, kauniissa auringonpaisteessa. Lounaan jälkeen otettiin kirjat ja viltti mukaan ja ajettiin rantsuun köllöttelemään, ja ai kun se oli mukavaa! Tuntui ensimmäiseltä oikeelta lomapäivältä!

Tänään kävin salilla repäsemässä vaparitreenit tosi supernopeesti, koska lastenviikon vuoksi lastentunnit oli "mun salissa" "mun treeniaikaan" ja niillä oli vain puolen tunnin tauko tenavatuntien välissä. Nopee lämpö, nopee veny ja sit vaan toivoin ettei paikat revähdä tai muljahda tai mitään muuta mitä saattaa sattua huonon lämmittelyn takia.

Sanan mukaisesti repäisin ensin puolikkaat, ja pienen palautuksen jälkeen rykäsin kokonaisen. Nöytti varmaan just ihan yhtä pahalta ku tuntuikin! Jalat oli ihan nuudelia, kädet ei pysyny tiukkana, nilkat lerpsui miten sattuu ja keuhkot, ne ei tuntunu toimivan ollenkaan. Mut taas on yks kerta takana, ja selvisin hengissä. Tosin sitä puolivolttia en edelleenkään uskalla tehdä kun olen melko varma että jos kädet ei petä, jalat ei varmaan jaksa ponnistaa tai ottaa vastaan ja tuun niskalleni alas. Neliraajahalvaus on vaan se yksi vaihtoehto mitä siitä vois seurata.

Vapariteenin jälkeen olin tekemässä etureiska- ja pohjetreeniä, ja yhdellejalalle nousua Smithissä tehdessä ihmettelin kun tuntu jalat niin tukkoisilta, mut tajusin että olin tekemässä samaa treeniä toista kertaa tällä viikolla ;) Oli ihan vihkosta tarkistettava monestiko on tullut jo rautaa nosteltua ja mitä on vielä tekemättä. Heh. Tein sitten ainoan puuttuvan treenin, eli haukkari-ojentaja EDT, sekä viparit ja vatsat. Noin vaparitreenin jälkeen tuo EDT meinas ajaa mut nestehukkaan. Tein ekaa kertaa toisessa setissä hauiskäännöt myötäotteella taljassa, ja huomenna sitten tuntee oliko tehokas vaiko eikö ;)

Treenin jälkeen otettiin kaffeet termariin ja lähdettiin koko perheen voimin pyöräretkelle koirarantaan

Tiksu oli reipas poika ja juoksi monta kilometriä, ja oli niin iloinen kun pääsi vihdoin uimaan. Rannalla oli monta muutakin koiraa ja tulivat tosi hyvin toimeen vaikka olivat kaikki irti, ja kaikki eri rotuisia. Tiko näytti tosi rääpäleeltä kun muut oli paljon isompia.

Ihmeteliin koirien käytöstä kun paikalle tuli yks ihan kiltin oloinen kultsi, ja kaikki koirat alkoi murista. Kaikki muut oli tulleet toimeen keskenään siihen mennessä, mut jopa meidän kaikkienkaveri murisi ja ärhenteli. Naisen oli pakko laittaa koira taas kiinni ja pitää se erillään muista. Silti Tiksu kävi röyhistelemässä pientä rintaansa ja koitti alistaa, ja nainen totesi "älä sä yritä alistaa meidän koiraa, se joutuu kuule kohta näyttämään sulle kuka määrää". Puhuttiin kotimatkalla että ehkä koirat aistii saman ku ihmiset. Se koko perhe vaikutti tosi ärsyttävältä ja "oman arvonsa tietävältä", joten kai nuo koirat aisti saman siitä täydellisen perheen täydellisestä koirasta.

Kotona vielä vähän poseharjoittelua

Kunto kyllä kiristyy kivasti, mutta lihaa sais olla enemmän!
Paino ei ole pudonnut koko vikolla, mutta se varmasti johtuu kovasta treenistä, ja siihen tulee toivottavasti muutos ensi viikolla kun on kevyttä treeniä ja enemmän huilia :o)

---

Ei kommentteja: