lauantai 11. heinäkuuta 2009

Rakas päiväkirja...

Kisoihin valmistautuminen on päällimmäisenä ajatuksissani päivin ja öin. Pelkään etten ehdi nauttia kesälomastani lainkaan, kun hermoilen ja pähkäilen treenejä, syömisiä, pukuja jne.

Tänään olin kiukkuinen ja hermostunut koko aamun, kun keskityin tulevaan vaparitreeniin ja poseharjoituksiin valmentajan kanssa.

Tein kaksi kertaa koko vapaaohjelman läpi, ja se tuntui kamalalta! Mutta niinhän ne ensimmäiset kerrat aina. Nyt jää on murrettu, koksu tehty ja valmentajakin tykkäs ohjelmasta. Muutettiin hieman loppua ja keksittiin puuttuva nelkku. Toisella esityskerralla tiesin jo mitä odottaa ja missä kohtaa maitohapot lävähtää jalkoihin. Pahalta se silti tuntui vaikka en tehnyt hyppyjä enkä punnerruksia. Nyt vaan siis toistoja toistoja toistoja. Käsiin ja ilmeisiin täytyy alkaa panostaa nyt kun ohjelma on valmis ja liikkeet tulee luontevasti selkäytimestä.

Kaksi treeniä päivässä tästä eteenpäin.. aamuaerobinen tai käsitreeni + punttitreeni tai vapariteeni. aamuaerobinen voi olla myös hyppy/loikkatreeni kevyellä lämmittelyllä.

Kunto on kuulemma kiristynyt niin tasaisen mukavasti ettei tarvitse olla huolissaan. Nyt ostetaan termogeenejä jotta saadaan rasva kunnolla tirisemään, ja lasketellaan samalla ruokavaliolla niin kauan kuin s toimii. Kretiinia sisältävä palkkari on kohta vaihdettava johonkin kreatiinittömään, ja kuulemma oddotettavissa on parin kilon katoaminen nesteistä. Huh hei.

Poseharjoituksetkin meni ihan mukavasti, eikä Maija joutunut paljon asentoja korjailemaan. hassua miten pienellä käden asennon muutoksella saa isommat olkapäät ja pienellä jännityksellä erottuvat reidet ja pyöreät pakarat.. vaikkei ne pakarat kovin littanat muutenkaan ole ;)

Sivuasentoon olin itsekin jo suht tyytyväinen, etu- ja taka-asento vaatii vielä harjoitusta. Posessakin siis vielä toistoja toistoja ja toistoja!

Hieno olo tuli treenin jälkeen kun sain kunnosta positiivista ja kannustavaa kommenttia ihmiseltä, joka tietää mistä puhuu. Olen miettinyt missä vaiheessa pitää alkaa huolestua ja repiä hullun lailla aerobista, kun jotenkin on sellainen pelko perssiissä että kisakunto on liiiiian kaukana. Ei kuulemma ole aihetta huolestua. Paketti on hyvin kasassa :o)

---

Ei kommentteja: