maanantai 18. toukokuuta 2009

Dieettipäivä 1

Tänään se alkoi! Maija lähetti ohjeet loppuviikosta ja eilen tehtiin ohjeen mukaisesti eväät tälle päivälle. Aamupuuron määrää lisättiin, kuin myös sekaan sotkettavan raejuuston määrää. Jouduin käymään aamupesulla kesken syömisen ja palaamaan takas lautasen ääreen kun ei vaan kerralla saanut mahtumaan kaikkea! 9.30 välipalan aikaankin oli vielä pientä kuvotusta, mutta omena auttoi siihen mukavasti. Omenastahan tulee normaalisti nälkä. Ruokaakin oli ihan riittävästi. Ei ainakaan nälkä jäänyt. Päivän toinen välipala, 2 päärynää, olis ollut ihan mainio, mutta ne päärynät oli saanut osumia ja olivat päärynäsoseen peitossa.

aamupala: kaurapuuroa, mehukeittoa, raejuustoa ja lesitiiniä + vitskut ja omegat
välipala: omena ja pähkinöitä
lounas: broiskusuikaleita, kasviksia ja vähän pastaa + öljyä
välipala: kaksi päärynää ( niistä tulee kyllä kauhea sotku! )
päivällinen: lohisuikaleita ja kasviksia
iltapala: maitorahkaa ja mustikoita + omegat

Eilen löydettiin palvelu www.kuntoportaali.fi johon saa tallentaa omat treenit ja pitää ruokapäiväkirjaa. Omiin tietoihin sai tallentaa myös mitat, ja ne olikin hyvä laittaa muistiin nyt juuri ennen dieetin alkua. Niistä on sitten hyvä tarkistella miten homma etenee.

Tänään oli tukalat paikat aamulla - siis sen kaiken syömisen jälkeen tukaluus vaan jatkui - sohvankulmalle varaamani housut ei mennytkään jalkaan! Hipsin vaatehuoneesta hakemaan lökäfarkut, ne ihanan löysät Dieselit jotka on niin mukavat päällä, mutta nekin puristi niin maan peevelisti! Nippa nappa sain ne jalkaan ja kiinni, mutta mukavat ne ei todellakaan olleet. Noh, eilinen lantionympärys olikin tasan metri, joten lisäystä "normaaliin" on ainakin 5cm. Se on aika paljon. Lohduttaudun sillä että läski menee pieneen tilaan mutta lihas ei, ja toivon että suurin osa tuosta kasvusta olisi lihasta, joka paljastuu kun kunto alkaa tiukentua. Sitä odotellessa.. verkkareissa töissä? pitäisköhän ostaa vanhat kunnon salihousut?

Tänään salivapaa, huomenna taas nostetaan rautaa - se olis pumppitreeniä tämä viikko :D

Ei kommentteja: