keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Helvetin kunnollinen..

..tarkka, kiltti, pikkuinen. Aina niin tunnollinen, mitä ikinä tahdot sen mä teen..

Mä niin samastun tohon (tiktak)Petran uuteen biisiin. Melkein itku tulee silmään aina kun sen kuulee, ja se jää päähän soimaan piiitkäksi aikaa.

Toinen dieettipäivä sujui hyvin ja virtaa riitti hyvin jalkatreeniinkin. Tosi hyvä tuntuma tuli pumppitreenissä ja välilläolin varma että iho repee lihasten päältä, mutta ei kuitenkaan.

Kolmas dieettipäivä olikin isompien kaloreiden päivä, eli ei ainakaan ravinnosta ollut puutetta. Aika hyvä fiilis kun ruokavalio sisältää paljon kasviksia. Ihan ku mahakin olis ollut paremmassa kunnossa, tai sitten vaan kuvittelen. Kiva tietää miten iho reagoi tähän ruokavalion siistimiseen, kun enää en syö juustoa lainkaan, rasvaa tulee enemmän kuin ennen, ja hedelmiä kuuluu joka päivään, toisin kuin ennen.

Saas katsoa miten tää dieetti lähtee etenemään tästä. Alku on ainakin ollu lupaava. Tuntuu ihan kivalta että tietää tarkalleen mitä syödä milloinkin eikä tarvitse tuhlata aikaa ja vaivaa sen miettimiseen. Toki mieli tekee popcorneja eikä niitä saaa syödä, mutta eiköhän se ole aika pieni paha :o)

Nyt jostain syystä tuntuu olo vähän kipeeltä.. poskia kuumottaa ja kurkku tuntuu karheelta. Ettei vaan olis sitä possuflunssaa!? Paras levätä tänään ja nauttia huomisesta vapaapäivästä kunnon mukaan. Tarkoitus oli mennä lenkille JA salille, mutta voi olla että joutuu skippaamaan toisen, tai pahimmassa tapauksessa molemmat. Parempi kuitenkin uhrata yhden päivän treenit kuin koko viikon.

Ei kommentteja: