lauantai 2. toukokuuta 2009

HAUSKAA VAPPUA

Oltiin Turkkusessa vappuloimassa ja meillä kaikilla oli niin mukavaa :o) Käytiin syömässä (ja juomassa) ravintelissa, ja palailtiin ihan vaan kotiin (ei omaan) iltaa viettämään. Taisi tuhoutua useampi pussi sipsejä (Kaikki oli onneks varautunut pussillisella Kartanon perunalastuja - ei päässyt loppumaan kesken), pari pussia karkkia, ja muutamia laseja viiniä - punaista, valkoista ja kuohuvaa.

Rupatellessa menikin sit yömyöhälle ja uni maittoi puolille päivin. Vichy nukkui meidän välissä, eikä sitä superkuorsaajaa haitannut vaikka kuinka kääntyiltiin ja revittiin peittoa ja litistettiin se pieni raukka meidän väliin. Tiko olis jo monesti murissut ja häipynyt paikalta.

Alun perin oli tarkoitus mennä viimeistään kahdeltatoista picknikille, mutta kun aamupala ( leipää, appelsiinia, kahvia ja valkosuklaajuustokakkua) saatiin syötyä vasta 13.30 ja eväiden tekoon meni oma aikansa, saatiin viltit levitettyä vasta kolmen kieppeissä. Syötiin eväät ja lähdettiin taas kämpille. 1/3 jengistä lähti kotiin, mutta me jäätiin vielä yhdeksi yöksi kun ymmärrettiin ettei meillä oo kotiin mikään kiire. Valtavan hienoa tehdä jotain tunnepohjalta yhtäkkiä suunnittelematta. Pitäisköhän useamminkin olla miettimättä liikaa?

Grillattiin pekonisienet ja makkarat kertakäyttögrillissä takapihan hiekalla, onneks, koska siitä paloi pohja puhki ja ne palavat kekäleet putoili maahan. Kuivempi ruoho olis varmasti leimahtanut! Harmi etten saanu kuvaa Vichystä kun se skeittas! Oikeesti! Netissä pyörii video skeittaavasta englanninbulldogista, ja sitä on ihmetelty miten joku on voinut koiransa niin opettaa, mutta Vichy oli luonnonlahjakkuus! Se hyppäs heti laudalle ja potki vauhtia. Perimmäinen tarkoitus sillä taisi olla syödä se lauta, vauhti tuli vahingossa sivutuotteena ;)

Ensimmäinen ilta oli niin raju, että osa ei jaksanut raahautua sänkyyn asti ja kuvaaja menetti paikkansa kahdelle naiselle....tilanne päättyi kuitenkin onnellisesti ja kaikki naiset löysivät lopulta omaan petiinsä :)

Ei kommentteja: