torstai 14. toukokuuta 2009

Viiksihiisi sihisi hississä

Ärsyttävää herätä aamulla työajatuksiin. Vaikka ne aamun ensimmäiset tunnit on ihan mun omaa aikaa, ja saisin käyttää ne ihan mihin vain ajatuksiin, käytän ne samaan kuin seuraavat 9-10 tuntia. Eikö aamulla voisi ajatella mukavia asioita kunnes avaa työpaikan ovet ja vaihtaa duunivaihteen päälle? Samalla tavalla työt voisi jättää ajatuksistaan sinne työpaikalle, mutta valitettavasti niitä tulee puitua vielä kotimatkalla ja kotonakin, yksin ja yhdessä, halusi tai ei.

Vaikka tänään olikin taas tämän viikon viimeinen työpäivä, ei siitä jotenkin pysty nauttimaan lainkaan. Enemmänkin painaa ajatus keskeneräisistä töistä, ja ihmeellinen syyllisyys siitä että teen vajaata viikkoa. ihan kuin mulla ei olisi oikeus iloita siitä että on yhtä päivää lyhyempi työviikko ja pidempi viikonloppu. Vaikka se todellakin on pois palkasta, ja siihen olis mahdollisuus ihan kaikilla, joten se ei ole mulle mikään sen kummempi saavutettu etu.

Huomenna alkais se viimeinen rutistus Gym Trainer-koulutusta. Jännittää. Ja vähän ehkä harmittaa että se koulutus loppu. Siellä on niin ihania ihmisiä, hyvä porukka ja mukavaa ja kiinnostavia aiheita ja kaikin puolin mukavaa, vaikka päivät onkin pitkiä. Jotain saman tyyppistä kun keksis ihan joka päivälle.. mutta mitä se sitten olis?

Vedettiin salilla tänään raskailla painoilla rinta - olka - ojentaja -treeni, ja tuntui ihan hyvältä setiltä, vaikka energiaa ei ollutkaan ihan huikeesti. Hyvä treeni, parempi mieli :)

Ei kommentteja: