perjantai 8. toukokuuta 2009

Vapaapäivä

Kyllä nukkuminen on mukavaa! Ihan superihanaa nukkua omassa sängyssä niin pitkään ku nukuttaa, ja vielä vähän pidempään :) Tiksu herätti kyllä pari kertaa yöllä, mut ei haitannu kun tiesi ettei oo mihinkään kiire. Aamukahvikin oli ihan superhyvää! Nautiskelin kaikessa rauhassa leivät ja kahvin, ja siirryin koneelle toisen kupillisen kanssa, ja join kolmannen, ja tais mennä vielä neljäskin, vaik se ei ollutkaan enää niin hyvä kun oli toista tuntia seissyt pannussa.. tai kolmatta ehkä.

Maanantain jalkatreenistä palauteltiin tiistaina 1,5h kävelylenkillä koko perhe. Löydettiin tosi hieno metsäpolku tosta läheltä. Melkein se koko aika meni siihen polun kiertämiseen ja sieltä kotiin kävelemiseen. Hassua miten kahden vuoden täällä asumisen jälkeen löytyy vielä noinkin läheltä uusia paikkoja. Ollaan kai lähdetty aina vaan tonne toiseen suuntaan jossa on vaan aika tylsiä maastoja.

Eilen tein töissä yhden homman jota en halunnut ottaa vastaan, ja sain sen myötä selville sellaisia asioita jotka nosti sykettä ja keräsi kiukkua aika paljon. Pari juttua jäi puolitiehen kun en jaksanut olla ylitöissä kuin kaksi tuntia, mutta päätin jättää ne suosiolla kun kerran muutkin asianosaiset oli lähteneet kotiin ihan normityöajan puitteissa. Harmitti aika paljon! Harmitusta purettiin sit vielä salilla tehokkaalla haukkari-olkapää -treenillä, vaikka aina myöhään vasta päästiinkin liikkeelle. Kysyin samalla miten klubijohtaja on paikalla, ja nyt lähden treenin ohessa keskustelemaan salin musalaitteiden käyttöoikeudesta ja mahdollisista kuntosaliohjaajan töistä.. toivotaan että klubijohtaja ottaa mut vastaan vaikka ei ole sovittua tapaamista.

Ei kommentteja: