keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Johanna saa kengät!

Valmentaja soitti eilen illalla ja käski nauttia seuraavasta viikonlopusta, koska dieetti alkaa maanantaina! Nällkää ei joudu näkemään, mutta kaloriheiluttelujen takia syöminen on tarkkaa, ja laskettu kulutuksen mukaan, joten sovituista asioista on pidettävä kiinni. Tarkemmat ohjeet tulee kuulemma sähköpostiin vielä tällä viikolla. Harmi että viikonlopusta nauttiminen ei oikein onnistu tulevan Gym Trainer-koulutuksen loppukoeviikonlopun takia. Stressiä stressiä!

Ilouutinen oli se, että toinen valmennettava myy kisakenkänsä jotka kuulmma ovat sattumalta mun kokoa =) Huikeeta. Kunpa ne ei vielä olisi menneet kaupaksi..

Mieltä vetää matalaksi se, ettei pääsykoekutsua tipahtanut postiluukusta alkuviikolla kun se olisi pitänyt tulla jos on tullakseen. Ei siis pääsykokeita, eikä koulua. Tsekkailin jo avoimen amk:n ja avoimen yliopiston kurssitarjontaa, ja haaveilin hakeutuvani suorittamaan kursseja joista voisi olla hyötyä tulevissa hauissa. Ongelma on siinä, ettei avoimen opinnot kuulu opintotuen piiriin, joten pelkästään opiskelijaksi ryhtyminen ei onnistu. Työn ohellakaan opiskelu ei enää innosta, varsinkin jos tarkoitus on panostaa urheiluun nyt kun siihen vielä on mahdollisuus.

Osaisiko joku ennustaja tai selvännäkijä auttaa ratkomaan tätä ongelmaa?! Jos saisi edes jotain vinkkiä siitä, mitä nyt kannattaisi tehdä, tai mikä yleensäkään olisi mahdollista. Olen melko varma että kirjoittaminen olisi se mun juttu, ja urheilu. Kun voisi yhdistää nuo kaksi asiaa ja saada aikaan jotain ihmisten hyvinvoinnin ja onnellisuuden edistämiseksi, se olisi täydellistä. Huolestuttaa oikeasti tämä maailman tila jossa yhä uoremmat oireilee mielenterveysongelmia yhä voimakkaammin. Masentuneisuus ja uupumus lisääntyy joka ikäluokassa, päiväkotilapsista vanhuksiin. Kamalaa! Ihmisen elämän olis kuitenkin tarkoitus olla kai enimmäkseen onnellista, eikä mielialalääkkeillä terästettyä harmaata ja synkkää yksinäisyyttä.

aluaisin tehdä jotain mikä tekee mut onnelliseksi, jotain jolla tulisi toimeen. Jotain joka ei olisi vain kustannustehokasta ja tähtäisi kasvuun ja maailmanvalloitukseen. Jotain jota voisi tehdä omaksi ilokseen, ainakin teoriassa.

Ei kommentteja: