keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Huojennus

Fiiliksessä on selkeä ero, kun eilen sain purkaa sydäntä herra isoherralle, eli tj:lle itselleen. Nyt oon ainakin tehnyt taas jotain oman, ja muiden hyvinvoinnin eteen. Onneksi olin itsekäs ja lähetin johtoryhmälle eilen sähköpostin töistä lähtiessä, että koska tänään meni näin pitkäksi, tulen huomenna myöhemmin. Heh. Sain nukkua reilun tunnin pidempään - eli nähdä painajaisia tunnin pidempään, mutta olo oli vallan mainio kun menin töihin. Varmaan edellispäivän avautumisen, pidempään nukkumisen, ja lyhyen työpäivän yhteisvaikutuksesta :)

Tänään olin taas yksin salilla (mies oli teatterissa!) tekemässä raskaan viikon rinta - olka - ojentaja -treeniä, ja suoriuduin siitä tunnissa! Tietysti iPodista loppui virta kesken kaiken. Tosi yllätys on ollut Lady Gaga, jonka biiseistä diggailen yllättävän paljon. Melkein jopa hävettää myöntää että mimmi tekee hyvää musiikkia! Vaikka onkin aika mainstreamia mutta silti. Treenin jälkeen kaupassa ostamassa loppuviikon eväitä, ja omalta tililtä tietysti, kun yhteinen taloustili on tämän yhden kuukauden aikana mennyt miinuksen puolelle NELJÄ kertaa!! Ihan uskomatonta tohelointia meiltä. Ja pankki on saanut siinä 40€ helppoa rahaa. On se niin väärin.

Eilen tuli postissa myös tälläinen:


Ehkä sekin aiheutti hyvää fiilistä :o)
Nyt olen siis virallisesti, ihan aikuisten oikeesti kuntosaliohjaaja, ja voin hakea kuntosaliohjaajan töitä, ja ihan oikeasti neuvoa ihmisiä treenaamaan oikein! Jei!!

Ei kommentteja: