keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Vapaapäivä

Jostain kumman syystä viime yö meni vähän väliä heräillessä. BodyCombatin jälkeisellä energialla valvoin puoli kahteen ennen kuin teki mieli mennä edes sänkyyn. Kirjaa olis voinut lukea vaikka kuinka kauan eikä unihiekka kutitellut silmiä yhtään.
Jossain vaiheessa se uni tuli, mutta säpsähtelin hereille kaks tai kolme kertaa, ennen kuin päätin 7.38 nousta syömään. Jännä juttu että sitten kun olis aikainen herätys, vois nukkua vaikka kuinka, mutta nyt oli mielessä monta juttua mitä vois päivän aikana tehdä, enkä vaan malttanut enää lojua.

Haaveilin nukkuvani päikkärit vapaapäivän kunniaksi, mutta en sit ehtinytkään kun oli niin paljon kaikkee hommaa :) mm. ruokavalioiden suunnittelua ja treeniohjelmien tekoa. Voiko työ oikeesti olla niin mukavaa että sitä tekee innoissaan vapaapäivinäkin?

Maanantainen jalkatreeni tuntuu edelleen takareisissä, kiitos Alin loistavien uusien liikkeiden, joita nyt siis tein toista kertaa. Edelleen samalla tuskalla ja kiukulla.

Eilisellä rinta-selkä-treenillä oli hieman häiriötekijöitä, mutta hyvin on liikkeet menneet perille tämän päivän tuntemuksista päätellen. Salitreeni ennen combatia vie kyllä vähän terää yläkropan käytöstä, mutta jotenkin sen tunnin jaksaa paremmalla sykkeellä kun on tehnyt alle vähä jottai.

Nyt kun oon keskittynyt tietoisesti syömään hieman enemmän kuin normaalisti, on vireystilakin aivan toista luokkaa. Mutta siihen täytyy tosiaan keskittyä.

Ei niitä kaloreita tietenkään kannata mistä tahansa mätöstä ottaa pelkästään kaloreiden vuoksi, vaan siitä perus safkasta, hedelmistä, vihanneksista ja sellasista. Oon myös syöny enemmän leipää, jota jostain syystä oon pidemmän aikaa vähän vierastanut.

Jospa tänään tulis hyvin uni ja huominen treeni kulkis sit superhyvin :)

Ei kommentteja: