torstai 10. helmikuuta 2011

Tunteita ja tuoksuja

Mites tää kamera nyt oikein toimii...
Ai näin!! :)
Melko valoisalta näyttää tuo jumppasali joogatunnin jälkeen 21.00.

Yoga meni jännityksestä huolimatta ihan jees. Toki unohdin pari pikku juttua, mutta toivottavasti se ei karkota asiakkaita seuraavilta tunneilta.

Koska aina ei jaksa/viitsi käydä salilla suihkussa (esim. joogan jälkeen kun ei ole edes hiki), oli kotiin hommattava se ihana shapoo ja hoitoaine, jota SATSin suihkussa on tarjolla:
Tuoksuna Karpalo & Kinuski
Pesuominaisuuksiltaa ihan peruskamaa, mutta tuoksu on mahtavan upean ihana. Tekis mieli maistaa!

Toinen tuote, mitä tekis mieli maistaa, on Freemanin naamio, joka tuoksuu ihan namikselta. Siis siltä maitosuklaavanukkaalta. Ja se näyttääkin samalta.

Freemanit oli taannoin Anttilassa tarjouksessa, ja koska ne on edullisia muutenkin, tarjoushinnat oli niin puoli-ilmaisia ettäoli pakko ostaa nätä syötävän suloisen värisiä purkkeja piristämään harmaata arkea.

Yllätyksekseni tuotteet ei olleet niin halvan oloisia kuin olis voinut kuvitella. Kuorinta on ihan kiva, vaikkakin kasvokuorinnaksi melko isorakeinen, mutta  tuoksu siinäkin on se, joka saa rapsuttelemaan nassua viikosta toiseen.

Kun otin käyttöön taas Academien hypo-sensible -sarjan puhdistusaineen, tunsin suorastaan miten huokoset puhdistui pohjia myöten ja nassu oli raikkaan puhdas aivan eri tavalla kuin Freemanin päärynäpuhdistuksen jäljiltä.

Meikin poistoon käy lähes mikä tahansa puhdistusaine (no en Tolulla tai Vimillä lähtisi kokeileen..) mutta varsinaiseen pesuun on kyllä panostettava, jos on vähänkään jotain muuta kuin luonnostaan virheetön iho. Valitettavasti mulla tätä ominaisuutta ei ole. Olis kyllä hienoa jos olis..
--

Mä pidän kirjoittamisesta, melkein yhtä paljon kuin treenaamisesta, mutta työttömän arjessa (tai siis ERTOn työttömyyskassan sponsoroiman urheilijan arjessa) ei tapahdu niin paljon ajatuksia herättäviä asioita, että niistä kaksisia tekstejä saisi.

Niinpä ajattelin aloittaa sarjan, josta voin kirjoittaa silloin, kun muuta kirjoitettavaa ei ole.
Sarjan teema tai ns. pääotsikko on "Millaista on olla..." ja aiheita voi keksiä loputtomasti:
...nainen
...sisaruksista vanhin
...yksinäinen
...rakastettu
...työtön
...hyvässä työyhteisössä
...työssä josta ei pidä
...kiusattu
...väärässä paikassa väärään aikaan
...onnekas
...kolarissa
...ryhmäliikuntaohjaaja
...huono päättämään
...huono nukkumaan
...kalorikammoinen
...epävarma
...onnellinen
...koiran omistaja
...asuntovelallinen
...

Vinkkaa lisää kiinnostavia aiheita!!

Ei kommentteja: