maanantai 21. helmikuuta 2011

Kyllä treenistä tulee hyvä olo!

Käytiin tänään oikein kunnon kävelylenkillä. Aikaa tais kulua reilu pari tuntia ja Tiksun tassut alko jo vähän palella. Se teki sellasii hassuja takapotkuja joka toisella askeleella ja näytti tooodella huvittavalta. Reppana. Muuten tuossa turkissa ei varmasti tule kylmä, ja palelevat varpaatkin unohtu heti kun heiteltiin vähän lumppareita.


Hain kirjastosta taas yhden Cecelia Ahernin. Nyt vuorossa neitokaisen järjestyksessään toinen tuotos Sateenkaaren tuollapuolen (2005). Aiemmin oon ihastunut tällä tavalla vain yhteen kirjailijaan, Torey Haydeniin, jonka kaikki kirjat on taattua laatua erityisopettajan arjesta. Ahernin kirjat on kaikki erilaisia, mutta niin ihanan kevyttä ja mielikuvituksekasta luettavaa, että väkisinkin arki unohtuu.

Pistäydyin myös poliisilaitoksella antamassa sormenjäljet, hui! Onneksi vaan passihakemukseen ;) Passi on ollut To Do-listalla jo hyvän tovin ja tänään se nyt sit on laitettu vireille.
Nyt on taas pikkusen paremmat tsäänssit päästä jonnekin tälläseen paikkaan:


Kotosalla suunniteltu uusi ShapePulse-tunti ja aurinkoinen ulkoilu vei mehut, eikä salille olis huvittanut lähteä. Lähtemisestä oli kuitenkin palkintona hyvä treeni ja parempi mieli. On se kumma miten siitä raudan puskemisesta saa virtaa.

Olin menossa tekemään ihan eri treeniä, mutta näin Alin salilla ja tehtiin yhdessä kompromissina rinta-olkapää:

Leveä dippi "lämmittelyksi" 4 x max
Vinopenkkipunnerrus käsipainoilla 5 x 8-12
Dippi rinnalle (tää oli vähän hakemista ja opettelua, en oikein saanut tuntumaa sinne mihin piti) 4 x
Penkkipunnerrus laitteessa 4 x 10-12
Pystypunnerrus laitteessa 4 x 12
Pystypunnerrus niskantakaa tangolla 4 x 12-15
Pystysoutu tangolla 5 x 12

Maanantaille tyypilliseen tapaan pitkät venyttelyt kotona yhdessä taekwondotreeneistä kotiutuneen kullan kanssa. Se on niin seurasta kiinni tunteeko itsensä kankeaksi vaiko tosi fleksiibeliksi ;)

--

Ei kommentteja: