tiistai 8. helmikuuta 2011

KIAI!!

Tänään oli vuorossa BodyCombatin ohjausta. Nyt kun saa taas miksailla ohjelmia (vika kuukausi ennen uusien lanseerauksia) aattelin ottaa luulot pois sekä itseltä että asiakkailta.
Tätä 46:sta vedettiin muuten, mutta Muay Thai ohjelmasta 42: Excalibur 2000 ja vika nyrkkeily myös 42: Miracle.

Tuo Excalibur on varma sykkeen nostattaja. Munkin syke oli parhaimmillaan 198! Tai se oli se paras lukema jonka näin. Mun kivikautinen mittari ei näytä ku keskisykkeen sit treenin loputtua. (Ostoslistaan lisätään siis sykemittari..)

Ehkä pitäis tuo nyrkkeily vielä ottaa jostain tosi tuskaisesta.. en vaan taida ite jaksaa enää yhtään rankempaa vetoa ;)

Combatin jälkeen vielä pikku reeni jaloille salin puolella:
- Takareidet ylätaljassa
- Polven koukistus laitteessa ja pohkeet superina
- Polven ojennus laitteessa

Koitin hakea sitä painetta ja tuntumaa lihaksiin, ja combatin jälkeen oli sen verran hyvässä lämmössä että tuntuma löytyi tosi hyvin ja voimaa riitti. Toki se voima loppui sitten kuin seinään, mutta kummiskin. Viimeisillä toistoilla vielä hermotusta koitti parantaa hän.

Tiksun kanssa tarvottiin pieni palauttava iltalenkki lumihangessa. Nyt alkaa jo piisata lumen tulo mullekin, joka nautin lumisista talvista ja kuumista kesistä.

Kulkeminen on tosi hankalaa kun lunta ei ehditä aurata pois sitä tahtia kun sitä tulee, ja sit se kasataan mm meidän parkkiruutuun. Tai no ei ihan siihen ruutuun, mut niin viekkuun että on vaikee puikata pikku Micra omalle paikalleen.

Eniten ehkä ärsyttää se, että kaksikaistaisesta tiestä on käytössä puolet molemmista kaistoista ja ihmiset ajelee ihan kaistapäinä miten sattuu. Risteyksissä on niin isot lumipenkat ettei tiellä kulkevia autoja näy saati sitten jalankulkijoita.

Luntakin ärsyttävämpää on se, että naapurustossa asustaa joku kiimainen narttu jonka hajujen perässä meidän poika kohnottaa mitään näkemättä tai kuulematta. Enkä onneksi puhu nyt Sakesta vaan tosta karvaisemmasta kollista.

C.S.I Miami saa nyt rauhoitella mun combatsykkeitä ja toimia iltasatuna. Hyvää yötä :)

Ei kommentteja: