lauantai 19. helmikuuta 2011

Loistavia Fitnessuutisia!!

Meinasin revetä liitoksistani aamulla kun silmät ristissä kurssipaikalle vääntäydyttyäni luin puhelimesta sähköpostit (onpa muuten hölmö lause: luin puhelimesta sähköpostit):

"Kevään uusia kilpailusääntömuutoksia
Keväällä astuu voimaan muutamia kilpailusääntömuutoksia --
Fitness
Fitness-kilpailussa on alkukilpailussa ja finaalissa kaksi kierrosta; vapaaohjelma ja vertailut. Vapaaohjelman pisteet tuplataan molemmilla kierroksilla.
Tuplaamalla vapaaohjelman pisteet yritetään saada fitnesstä erottumaan entisestään body fitnessistä."
Loistavaa!!

Aiemminhan fysiikka ja vapari ovat olleet saman arvoiset, mutta finaalikierros on ollut ainoastaan fysiikkaa. Tämän sääntömuutoksen myötä vaparin painotus nousee huikeasti, ja sehän on mun kannalta vain ja ainoastaan hyvä juttu. Tiedä sitten mitä se tekee lajille kokonaisuutena. I'm happy :D

Haastetta tulee siinä, että esim. Fitness Expo 2011 on kaksipäiväinen, mutta jokainen kilpailu on aiemmista vuosista poiketen yksipäiväinen. Keharit (hih hih) lauantaina ja fitness-sarjat ja CBB sunnuntaina.

Fitnessissä se tarkoittaa saman päivän aikana kahta fysiikkakierrosta ja kahta vaparia. Mutta siinähän sitten karsiutuu ne jyvät akanoista: kuka vaan voi vetää vaparin kertalleen hyvin, mutta entäpä kaksi?


Tämän viikonlopun koulutus on takana ja ollaan tuotteistettu osaamista ja harjoiteltu psyykkistä valmennusta.


Ja tietysti jumpattu ite! Tällä kertaa skabattiin palloilla kuin kaikki normaalit aikuisetNyt on hyvä nauttia BFF:n kaa tyttöjen illasta punaviinin, popcornien ja hömppäleffan kera.
Ah tätä ihanaa elämää :)

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Mulla on sulle palkinto blogissani!