keskiviikko 19. elokuuta 2009

aamupäivitys

Ja tänään on taas 2000kcal päivä ja saan ottaa töihin evääksi leipää!

Ei ollutkaan tuoo maakuntakierros ihan niin mukava ku toivoin, tai oli, mut sain kuulla myös kaikkee mikä ei ollu niin mukavaa. Oon entistä onnellisempi seetä, että töitä on enää VAJAA kaks viikkoa ennen opintovapaata. Tosin veikkailivat eilen ettei Johanna taida olla tulossa takas -fiksuja jätkiä nuo uudet päällykäiset!

Pääsin kotiin 17.30 ja tein nopsaa ruokaa, jonka söin ihan yhtä nopsaa, Sakke käytti Tikon pikapikaa pisussa ja pidettiin kaikin puolin kiirettä että ehdittiin FB Pumppitunnille 18.15 ja sen jälkeen syvävenyttely '75. Oli mukavaa olla taas yhdessä tunnilla ja oli viel hyvät tunnitkin. Vähän skeptisesti suhtauduin siihen että miespuolinen ohjaaja vetää venyttelyä, mut ihan hyvin se veti.

Huippufiilis treenin jälkeen. Toi on tosi hyvä setti kevyelle viikolle. Niin ja tietenki kävin myös aamulenkillä. Sekin oli ihan huippua. Ei malttais pitää niitä aamupyrähdyksiä niin lyhyinä ;)

Pari yhteydenottoa tuli myös koskien yritystäni.. Tänään on pankkiin aika varattuna, ja maahantuojilta on tulossa ammattikosmetiikkasarjoista tarjoksia ja näytteitä. Huippua! Kyl tää tästä!! :o)

--

Ei kommentteja: