maanantai 17. elokuuta 2009

nopea päivitys!

Nyt täytyy olla supernopea, ihan vaan koska läppäsin jo kerran läppärin kannen kiinni, kun olin muka istunut jo ihan tarpeeksi koneen vieressä, mutta mustikoita mikroon laittaessa tuli mieleen tuhat ja yksi asiaa joista olis tehnyt mieli kirjoittaa.

Viime yö oli taas tyypillinen su-ma yö. Unta ehkä noin 3h, kun mielessä pyöri kaikki työasiat ja kaikki mikä saattaa olla vastassa kun oven avaan. Eihän se sitä miettimisestä parane, mutta ei vaan voi olla miettimättä. Kolmen aikaan vielä laitoin valot päälle jja luin kirjaa. Valitettavsti siinäkin ollaan jo loppuhuipennuksessa ja Harry taistelee Voldemortia vastaan ja jännitys tiivistyy sitä mukaa ku sivut vähenee, eikä se ainakaan auta nukahtamaan.

Töissä koitin vaan pysyä hereillä ja pitää itseni aktiivisena. Teki mieli lähteä aikaisemmin kotiin kun oli niin kylmä ja väsy ja nuutunu olo, mutta sinnittelin. Kotona menin heti suihkuun ja ajattelin nauttia tästä salivapaasta, mutta nyt oon istunut koneella peppu puuduksissa monta tuntia etsimässä mm. Les Mills saleja jotka hakis ohjaajaa. Satuin kysymään miten saan lisenssini taas voiman, ja vastauksena oli että nyt neljän kuukauden kuluessa pitäis lähettää uusi lisenssivideo, tai sitten joudun uusimaan koko peruskurssin. Nyt sitten täytyy metsästää sali, johon pääsen ohjaamaan, jotta voin kuvata sen videon! No onni oli että tulevan kouluni läheltä löytyi kaksi salia josta tämä ko. lisenssi löytyy, ja molempiin haettiin henkilökuntaa. Laitoin vetoomukset sisään ja toivon parasta :)

Etsin netistä myös hoitoloiden ja kotikäyntejä tekevien kosmetologien hinnastoja, ja sainkin ihan hyviä vinkkejä siitä, millaisia hintoja voi ja kannattaa pyytää. Nyt odottelen vain tarjouksia maahantuojilta, joille lähettelin sähköposteja eilen. Lähes joka paikasta (4/5) lähetettiin sähköpostia tänään, ja lupasivat joko laittaa postissa esitteitä, tai soittaa joku päivä. Nyt siis vain odotellaan.

Tuntuu että tää on yhtä odottamista! Odotan että työt loppuu ja koulu alkaa, odotan että saan Y-tunnuksen, odotan että saan aineet joilla aloittaa hoitotoiminnan ja odotan että tulee se 1.9, joka on virallisesti tilikauden alku. Odotan että joku ostaisi autoni pois, ja odotan että saan kuntosaleilta vastauksia ohjaajan paikoista. Odotan myös paria muuta sähköpostia, odotan tulevia kisoja, ja odotan että arki alkaa rullata ilman tätä helvetillistä odottamista!! Muutenkin oon niin huono odottamaan ja siks oonkin aina mielummin vähän myöhässä kuin ajoissa.

Pahinta tässä odottamisessa on, että kaikki nämä asiat vaikuttaa toisiinsa, ja mua pelottaa ihan kauheesti kun on niin monta lankaa hyppysissä että miten ne oikein pysyy kaikki käsissä menemättä totaalsen solmuun. Miten mä taas onnistuinki haalimaan näin paljon kaikkee samaan syssyyn? Uskomaton taito.

Toisaalta, jos mulle ei tule yhtään töitä, ei mene myöskään maksuja. Opintotuki ja opintolaina riittää nippa nappa elämiseen, joten ei kai tässä kovin huonosti voi käydä. Kaiken ei tarvikaan olla aina päivän selvää heti. On vaan opeteltava elämään hallitussa kaaoksessa hetki kerrallaa. Ehkä tää tekee mulle ihan hyvää.. tai sitten ei ;)

Toivottavasti ens yönä tulee uni paremmin niin huomenna nää asiat ei ehkä tunnu enää niin isoilta.

Huominen työpäivä on ainakin vähän erilainen ku normaalisti. Meen ensin Espooseen ja sieltä Lohjalle, katsomaan että päälykäiset lähettää palkkarapsunsa oikein. Ihan kiva päivä varmasti!

--

Ei kommentteja: