lauantai 22. elokuuta 2009

Super aktiivinen lauantai!

Aamulenkki, koiran pesu, salitreeni, poseleiri, shoppailurundi..

Eilen väsytti niin mahdottoman paljon et menin jo kympin kieppeissä nukkumaan, ja ajattelin et nukun varmaan paremmin jos laitan herätyksen, niin etten alitajuisesti jotenkin pelkää nukkuvani pommiin tms. ja laitoin herätyksen 8.00 kun ajattelin et 10h nukkumista riittää. Riittihän se varmaan, mut kellon soidessa olis menny kyllä vielä lisääkin! Nousin kuitenki ja lähdin reippaasti Tikon kanssa taas aamulenkille. Oli ihana aurinkoinen ilma, eikä juuri liikennettä.

Jotenkin nautin nyt ihan kauheesti näistä viikonloppuaamuista kun saa olla kotona eikä oo oikeastaan miihinkään kiire. Tänään aamupuuron jälkeen keittelin vielä kahvit ja surffailin netissä etsimässä mm. tietoa yritystilin avaamiseen tarvittavasta "pöytäkijasta" josta se pankin täti mulle jutteli. Ei löytynyt tietoa ku Oy:n hallituksen pöytäkirjoista.. mahtoiko pankkitypyllä olla nyt yritysmuodot sekaisin?!

Olin ajatellu huilivani aamupäivän ennen GB Gymin leirille lähtöä, mut virtaa oli niin paljon että oli lähdettävä salille:

Lämmittelyks vaparia n.15 min.
Kinesis-salissa kiertoharjoittelua hydraulisilla laitteilla 3 kierrosta.
- eka kierros 15 toistoa / laite
- toka kierros 20 toisto / laite
- kolmas kierros 20-25 toistoa / laite
Loppuun vielä käsipainoilla pumppailua olkapäille, ja extravatsoja, ja hyvät venyttelyt.

Toi vasen takareisi taas vähän kenkkuilee ja se sama vanha jänne tuntuu krinnaavan. Onkohan se sitä että on tullu lenkkeiltyä enemmän ku ennen, mut venyttelyt on ollu vaan pikaisia palauttavia, eikä niinkään pitkiä. Täytyis saada venyteltyä enemmän!

Poseleirille lähdin hyvissä ajoin, etten myöhästy, ja myöhästyin kuitenki!
Naviigaattori ajatti mut TAAS harhaan. Ehkä en vaan oo sen kanssa samalla aaltopituudella.. Löysin itseni Hakaniemen torilta jossa navinavi ilmoitti mun päässeen määränpäähäni. Hmm..
Lopulta pääsin kuitenki perille enkä saanu satikutia :)

Leiri oli positiivinen kokemus, vaikka olikin aiottua lyhkäsempi vähäisen osanottajamäärän vuoksi, mut poseeraukset mulla oli aika hyvällä mallilla (Maija lähettää kuvat sähköpostiin) ja kävely korkkareilla meni moitteetta. Marjo sanoi "oot tainnu ennenki kävellä" ;) Joo, olen. Harjotellu tätä lavaesiintymistä varten viimeiset yhdeksän vuotta!! Ja Maija sanoi Marjolle et mun "vapari on ihan sairaan hyvä" :o) Jei!! Toivottavasti Marjolle jäi hyvä fiilis musta enkä onnistunu ärsyttää sitä ettei tule mitään huonoja ennakkofiboja..

Ja kävi ilmi että VAPARIKIERROS ON ENNEN POSEKIERROKSIA!! Jeee!! Niiiin hyvä mun kannalta. Muistan ku aerobic-kisoiss aina sen oman suoriuksen jälkeen vasta vapautu niin et olis halunnu menä uudestaan. Nyt sinne saa mennä uudestaan ja saa vähän rennommin mennä postailemaan kun on jo "korkannut" lavan ja yleisön. Niin hyvä juttu!

Kotiin päästyä oli tunti aikaa (tai 45min kun sain kahvit juotua) käydä shoppaamassa vaparitossut. Päätin et ne on nyt ostettava kun rahatilanne ei ainakaan paremmaksi ole muuttumassa, ja kegät täytyy kuitenkin saada sisäänajettua. Samalla reissulla ostin alennuksesta varvastossut kun kaikki vanhat on jo niin vanhoja ja kuluneita läpysköitä ettei kehtaa käyttää.

Nyt on sitte ens kesäks jo tossut joista köyhdyin 4,90€
Ja olin jo lähdössä kun alepoistopöydässä näin kivan näköset juoksutossut ja vedin ne jalkaani sen enempää kokoa katsomatta, ja ne istu ku nakutettu!


Ei ne mitkään ihan halvat ollu, mut tuntuvassa alennuksessa kuitenki, ja melkein samanlaiset Niket kuin nuo vanhat joita viimeksi aamulla manasin kun ovat nekin niin kulunu jo ettei tuesta ole tietoakaan ja jaloissa alkaa olla jos jonkinlaista pientä kipuilua kun vanhoilla tossuilla juoksentelee. Vaikka rahatilanne on heikko, koin tekeväni kuitenki hyvät kaupat!

Kirjakaupasta hain yritykselle tilivihkon, kuittilomakkeita ja ajopäiväkirjan! Mun yrityksen ekat hankinnat :o) Ja pakkohan niistäkin oli kuva ottaa


Sit käytiin ihan ruokakaupassa vielä ostamassa aamuksi Muhku porkkanasämpylöitä kun mulla on TANKKAUSPÄIVÄ!! Pitää mennä pian nukkumaan että saa herätä ihanaan sunnuntaihin, keittää kahvit ja paistaa munat sämpylän päälle.. Sit vois käydä pitsalla ja mennä äipän luo synttärikaffeelle syömään piparitaikinaa ja vohveleita jätskillä ja kermavaahdolla. Ne on ne mitä nyt on tehny mieli. Kummallisia mielitekoja sitä ihmiselle tuleeki ;)

Mut nyt kanawokkia nassuun ja rauhoitun tuohon telkkarin viereen tän kaiken touhaamisen jälkeen.. Väsynyt mutta onnellinen!

---

Ei kommentteja: