maanantai 10. elokuuta 2009

nyt pitäis jo olla nukkumassa..

Rankka Porin reissu ja maanantain työpäivä takana. Perjantaina vein Tiksun lääkäriin kun sillä oli korvat tulehtunu, silmät punaiset, huulipoimuissa paiseita ja tassussakin joku reikä. 162€ köyhempänä poistuin paikalta korvatippojen, silmätippojen, tassu/huulivoiteen ja parin antibioottipaketin kanssa. Lääkäri suositteli allergiatestejä ja kilpirauhaskokeita jotka maksaa 150€, mutta tyydyin nyt vaan kokeilemaan allergiaruokaa, josko se sillä helpottaisi. Nyt täytyy vaan vahtia ettei ahmatti syö mitään muuta.

Oon aina valittanu sitä kuinka huonosti nukun su-ma yön kun pitää viikonlopun jäljiltä herätä töihin, mutta nyt kyllä nukuin ku tukki. Ihan ku olis vaikuttanu se, että koko viikolta kertyi pientä univelkaa joka oli tarkoitus kuitata viikonloppuna, mutta "jostain kumman syystä" se velka vaan lisääntyi!

Oli kahdet synttärikemut, joissa dieetilleni uskollisena vaan katselin vierestä kun muut herkutteli ja juopotteli ja rillutteli, mutta huumori loppuu kyllä siinä vaiheessa, kun nälkä kurnii ja uni painaa silmää eikä rakkaista rakkain avokkini suostu lähtemään kotiin ja heittäytyy teiniksi jälleen! Uhmaikäisen päättäväisyydellä hän haluaa jäädä jatkamaan iltaa, mutta seuraavan päivän palautekeskustelun jälkeen yhtyy mielipiteeseeni siitä, että olisi ollut fiksumpaa ja vähintään mua kohtaan reilumpaa lähteä silloin kun pyysin. Nyt siis meni unet sivu suun (tai silmän) ja treenit pipariksi, dieettikin vähä häiriintyi, ja tämä kaikki vaikuttaa mielen tasapainoon näin dieetillä aika hurjasti.

Ne synttärit oli kyllä kaikin puolin muuten oikein onnistuneet! Oli ihana nähdä tuttuja taas, ja oli ihanaa kun bileissä oli teema!


Loistavaa kun kaikki tai ainakin melkein kaikki) oli pukeutunu teeman mukaisesti pinkkiin, ja yyterin rannalla nähtiinkin ysin pintaan illalla pitkä jono pinkkejä pitkospuilla ;)

Varpaat yyterin rantavedessä..

juhlakalu liitelee 90m korkeudessa kohti auringonlaskua..

Sunnuntai menikin sitte anoppilan nurtsilla nahkaa grillaten =) Ai että se on mukavaa. Vaan auringon paahteessa maatessa tuntuu ooikeesti kesältä, ja se on se mun tapa rentoutua. Välillä popsin pensaista marjoja, keittelin kahvit ja luesklin kirjaa. Mahtava sunnuntai! Ainoo miinus oli tietysti se 3,5h autossa istumista ja kotona oltiin vasta kymppiltä. Sit vieläeväiden tekoa ja sellasta, ja nukkumaan pääsikin vasta puolen yön kieppeissä. Ihan liian myöhään :(

Tänään heräsin 06.00 aamulenkille! Ei meinannu huvittaa, mutta oikeestaan oli ihan kiva mennä ton viikonlopun jälkeen vähä polttamaan kaloreita aamutuimaan kun aurinkokin paisteli niin nätisti.

Töiden jälkeen oli jalkatreenin vuoro, vaikka olo ei maailman pirtein ollutkaan, mutta eihän se ole pitkään aikaan ollu. Treeni kulki ihan hyvin ja vähän tas lisäsin painojaki. Polven ojennusta teen jo yli oman painon: aamupaino tänään 59,9kg (!!!) ja painopakassa laattoja 60kg.
Toi aamupaino meni ekan kerran alle kuuden kympin. Aika niukasti tosin, mut kuitenki.

Sakke oli niin kultainen että lähti yksin kauppaan että mä sain mennä hierovaan tuoliin hetkeksi ja ehdin vielä saunaanki. 15 minuutin hieronnan jälkeen aattelin vielä 5 min olla ja laittaa silmät kiinni, mut yhtäkkiä se tuoli vaan lopetti ja luulin et siihen tuli joku vika, mut kello paljasti mun vissiin ehkä hieman torkahtaneen kun aikaa olii kulunu yhteensä jo 30 minuuttia ;) Onneks ei ollu kiire mihinkään ja ehdin sinne saunaan. Nyt on taas ollu monta päivää sisäinen vilu. Vaikka aurinko paahtais ihoa ja tulis hikikin, mut sisältä on kylmä, eikä mikään lämpö tunnu tarpeeks kuumalta. Johtunee dieetistä, mut on aika kurjaa tälläselle lämpöä rakastavalle ihmiselle.

Mut nyt tää lähtee lämpösen peiton alle ja ottaa Harry Potterin kätöseen. Huomenna onki lyhyt työpäivä kun klo 14.00 on aika Uusyrityskeskukseen. Kahtotaan mitä vinkkejä tädeillä on siellä mulle.


--

Ei kommentteja: