perjantai 28. elokuuta 2009

Hiuh! *pyyhkäisee tuskanhien pois otsalta*

Lähtihän se paino laskuun taas! Ennen tankkauspäivää oli jo 58,1, eikä seuraavalle päivällekään paljoa lisää tullut, mutta eilinen lukema oli jo 59,7! Toissapäiväinen selkätreeni saatto nostaa painoa hetkellisesti, koska tänään vasta tuntuukin että se treeni puri hyvin sekä lapojen väliin että latseihin, vaikka eilen tuntemus olikin enimmäkseen vaan alaselässä.

Tänään 59,1 eli alaspäin mennään taas. Aamulenkki tuntu hyvältä kun oli vähän sumua ja aurinko pilkahteli, oli helppo hengittää. Olin illalla unohtau laittaa lenkkivaatteet valmiiksi, joten sujahdin Saken eilisiin lenkkivermeisiin ettei tarvinnut lähtee vaatehuoneeseen komppaamaan ja kolistelemaan ;) Oli e vähän isot mut ei se menoa haitannu. Vyötärön kun kääräisi pari kertaa housuista ympäri ettei puntit jääneet jalan alle niin hyvä oli!

Näin tosi outoja unia ja heräsin 04.12 siihen että olin palavassa rakennuksessa johon tuli tulva eikä hissit toiminu.. se oli ahdistavaa. Ja kun vihdoin nukahdin uudelleen, ne unet ei ainakaan parantunu yhtään. Nyt väsyttää tosi paljon, mut onneks on viikon viimeinen työpäivä!! Ja toisiks viimeinen työpäivä yhdeksään kuukauteen!!! Mii sou häpi :D

---

Ei kommentteja: