perjantai 14. elokuuta 2009

ensmäine plokipäivitys aamulla :)

Aamulenkit on oikeesti aika mukavia! En pidä aamuista, enkä pidä lenkeistä, mutta ehkä tässäkin pätee se matikan sääntö että kahdesta negatiivisesta tulee positiivinen. Tänään ei oli ollu pakko lähtee aamulenkille, vaan olisin saanut nukkua vielä "ennakkoherätyksen" (joo'o, ennakkoherätys 15min ennen varsinaista herätystä repii mut pois unimaailmasta ja antaa aikaa valmistautua siihen varsinaiseen herätykseen) jälkeen mut ajatus aamulenkille lähdöstä pyöri päässä pari minuuttia, nousin, burnerit nassuun, lenkkikuteet päälle ja uninen koira väkisin remmin päähän ;)

Tiko yritti jo puolesta matkasta lähtee oikopolkua kotiin, mut pirtsakka mami vaan veti pidempää reittiä. Se oli kyllä reppana kun siristeli silmiään ja jolkotteli kohtaloonsa tyytyneenä mun perään.

Ainoa miinuspuoli noilla lenkeillä on vieressä nököttävän HK:n tehtaan herkkutuoksut jotka leijailee aamutuimaan nälkäisen lenkkeilijän nenään. Ja kun mun lemppareita on juuri nuo nakit ja lihapiirakat joiden tuoksu on kai voimakkain, tai sit vaan haistan sen niin älyttömän hyvin, tai sit vaan kuvittelen ne kaikki tuoksut lihapiirakoiksi. Vaik on toi kaurapuurokin ihan hyvää!

Eilen vein maistraattiin Y3 -lomakkeen, jolla nyt sitte yrittämisestä tulee totta :)
Tosin virkailija käski postittaa vero-osan verotoimistoon, ja nyt täytyy vielä tänään soitella ja tarkistella pari juttua, mutta homma on siis lähtenyt rullaamaan eteenpäin, ja odottelen ihan positiivisin mielin mitä tuleman pitää. Tää on varmasti hyvä juttu!

Nyt vielä pitäis lähteä töihin. Onneks on perjantai! Odotan tosi paljon et saan treenin vielä tehtyä illalla ja pääsen kotiin rentoutumaan! On ollu jotenkn tosi raskasta kun on ollu niin paljon kaikkee ohjelmaa ja menoa ja meininkiä. Johtuu varmaan osaks dieetistäki et ei jaksais ihan kauheesti kaikkia muutoksia arkirutiineihin. Nyt onneks viikonloppuna saa vain olla ja nukkua :o)

--

Ei kommentteja: