sunnuntai 23. elokuuta 2009

TANKKAUSPÄIVÄÄÄÄ!!!

..eikä nyt puhuta auton tankkauksesta!

Saatiin Niklas suostuteltua meille yöksi, ettei tarvi yksin olla kotona, ja mä menin nukkumaan kun pojjaat jäi vielä pelailemaan Wowia. Niklas ennusti että herään kuuden aikaan syömään kaikkia niitä herkkuja joita taas oon pitkään himoinnut, ja oikeessahan se oli ;)
Tosin heräsin enemmänkin siihen kun Saken kyynerpää mäjähti mun silmään, mut kuitenkin..

Näky oli aika hellyyttävä..

Siinä ne pojat nukkui niin sikeesti ettei kumpikaan heränny kun kävin veskissä, eikä heränny myöskään kameran ääneen. Menin vielä hetkeks sänkyyn lukemaan ja torkahdinkin hiukan.

Aamupalaks kahvia ja ruisleipää munalla ja rehuilla, ja pari sämpylää. Ai että ne oli hyviä! En usko et ne on ennen ollu näin hyviä, niit on varmaan jotenkin paranneltu ;)

Sit oli pakko kokeilla kisameikkejä. Niklas vähän hämmenty ku kysyin onks mun meikkivoide vähän liian tumma

Valokuvassa se ei näytä ees niin tummalta kuin luonnossa.. huomattava ero kaulan väriin kuitenkin. Sit laitoin vähän lilaa luomeen -tai ruskeeta ja valkoista oikeastaan, mut..
Väriä oli taas niin paljon että Sakke katso jo kauhuissaan ja sano et nyt on jo liikaa,, mut taas jälleen kerran kuva kertoo enemmän. Kuvassa näyttää että väriä sais olla lisääkin, varsinkin kisalavan kovissa valoissa.


Kulmat saa ens kerralla olla tummemmat, ja iho sais olla meikkivoiteen alla tummempi, jotta ei näyttäis niin oranssilta. Selkeämmän värinen luomiväri ja kunnon rajaukset huuliin, väriä poskiin.. Paljon täytyy vielä parantaa, mut nyt on ainakin kokeiltu. Ens kerralla tietää mitä sutia toisin. Toimiskohan punainen luomiväri? Ritalla ainakin pinkki luomiväri oli tosi hyvän näköinen. Täytyy varmaan koittaa huulipunalla ennen ku ostaa kallista meikkiä jota tulee käytettyä vaan kisassa.

Lounaaksi nautittiin ranskiksia ja nakkeja (otin myös paljon salaattia ettei mee kroppa ihan sekaisin) ja se oli hyvvää. Ei tosin itseasias niin hyvää ku ajattelin. Se mielikuva monesti on niin paljon parempi ja odotukset niin korkeella et ei niihin oikeesti pääse.

Nyt ollaan kuitenkin lähdössä äipän luo kaffeelle. Kävin kyllä suihkussa jo pesemässä meikit pois ;) ehkä mä laitan jotain vähän hillitympää nyt..

--

Ei kommentteja: