maanantai 31. elokuuta 2009

Uusi Elämä alkakoon!!

Tänään oli VIIMEINEN TYÖPÄIVÄ!!
Ei oikein vieläkään tajua että (taas) olin viimeistä päivää töissä. Tuntuu että työkaveritkin on tottunut näihin mun "viimeisiin päiviin" jo niin ettei niitä viitsitä noteerata ;) No eihän tää oo vasta ku toinen viimeinen päivä, ja edellisestä on aikaa 1,5 vuotta. Aika kauan..

Eilen värjäsin tukkaa uudella värillä, joka oli koodiltaan sama kuin ennenkin, 7.3 kullan vaalea....mutta vihreähän siitä taas tuli. Harmaan vihreä! Ilmeisesti ne osat, joihin ajanlaskun alussa tehtiin vaaleat raidat, on niin kuolleet ettei niihin mikään väri tartu, paitsi se vihreä, eli koitin mitä vaan, aina on erisävyisellä harmaalla pohjalla vihreitä raitoja. Voisko siitä tulla uus muoti? Blondi, punainen ja musta on niiiin last season!

Aamulla kauhistelin itseäni peilistä ja yritin pikapelastuksena sitä kuparista hoitoainetta joka ennen on edes vähän auttanut, mutta turhaan. Ei muuta ku hiukset vaan tosi sykkyrälle kiinni mahdollisimman ylös, koska niskahiukset on edes vähän sinnepäin.

Työkaverit tuli käymään iltasella, toinen ripsien värjäyksessä, ja toinen ihan vaan tuli tuomaan kukkakimpun, kortin ja pullon kuohuvaa, kisojen jälkeen korkattavaksi :) Ihq! <3Kuulemma mulle sopiva kortti... ;)Kun jäin yksin kotiin, korkkarin väripullon -taas- ja päätin nujertaa sen viherryksen vihdoinkin! Edellisestä värikriisistä ylijäänyt oransi löysi tiensä päähän, ja nyt ei enää viherrä!! Hahahaa, siitäs sait! Nyt on punainen pää, ja seuraavaksi sitten tuskailen sitö kun se haalistuu niin nopeesti, ja luultavastine vihreät raidat näkyy seuraavaksi oranssilla pohjalla :/

Huomenna on eka koulupäivä :o) Jei! Ja auto menee huomenna huoltoon.. Ja illalla on työkaverin bändin keikka. Ja mä oon pari yötä yksin kotona kun Sakke on opiskelijoiden leirillä. Kyllä sitä siinä taas on, kaikenlaista.

Voi närästys mikä olo ollut jo mutaman päivän! En tiedä polttaako burnerit ruokatorvessa vai liika kahvi, tai stressi näistä kaikista muutoksista, mutta kurjalta tuntuu joka tapauksessa. Toivon että se, ja tämä vatsakipu menee taas ohi kun ei tarvikaan enää herätä töihin aamulla.

Ei muuta ku rahkaa nassuun ja innolla kohti huomista :o)

--

Ei kommentteja: