keskiviikko 26. elokuuta 2009

Kyl on kaikkee..

Niin paljon tapahtuu ettei meinaa perässä pysyä.
Postiluukusta putoilee alv-lappuja ja verojuttuja ja kosmetiikkamaahantuojilta tipahtelee tarjouksia ja näytteitä, ja duunista lupaillaan yhtä ja toista ja on tilin avausta ja raha-asioita ja jumppaohjausjuttuja ja.. kyl on kaikkee!

Eilinen hieroja oli ihan luxusta ja Anja sai taas kropan ja mielen rentoutumaan. Se on niin ihana kun paneutuu niin täysillä asiaansa ja nyt se jopa lupaili että saisin itseni kisoiksi kuntoon erikoisdiilillä, mutta nähtäväksi jää. Vasemman jalan polvitaipeen jännettä pitää muistaa hieroa JOKA ILTA kylmägeelin kanssa pari minuuttia eikä saa tehdä pitkiä venytyksiä. Kurjaa. Toisaalta kauheen hyväjos sen sillä saa kuntoon, mutta ei vissiin spagaatit mee kovin notkeesti kisassa!

Tänään olin aamulenkillä taas ennen töitä, ja töiden jälkeen salilla treenaamassa selkä, takareisi ja takaolka. Nyt on mukavan väsyny olo. Tänään on taas se pävä kun saa iltapalaksi leipää ja kananmunaa ja tää tyttö iskee itsensä nyt tuohon tuoliin ruokineen ja ihmettelee C.S.I:n huippuhyviä tutkijoita :)

--

Ei kommentteja: