sunnuntai 2. elokuuta 2009

Herkkupäivä!

Eilen oli se kauan odotettu "tankkauspäivä" (kuulostaa paljon virallisemmalta kuin herkkupäivä, syömäpäivä, mättöpäivä tms. ) jonka seurauksena tämän aamun paino oli +1,5kg ja olo turpea nuutunut, ja suu kuiva.

Aamulla nautiskelin ruisleipää ja paahtoleipää kahvin kanssa. Oli sitte niin makoisat leivät etten usko ennen syöneeni, vaikka päällä oli vain kalkkunaa, salaattia, kurkkua ja tomaattia, mutta kun tarpeeks kauan on ilman leipää..

Salin jälkeen mentiin äipän luo lounastamaan riisiä ja lohta, joita en punninnut lainkaan! :) En tosin usko syöneeni yhtään sen enempää kuin normaalistikaan, kun odotin niin kovin sitä jälkkäriä ;) Kahvin kanssa oli Mutakakkua ja (kevyt)jätskiä ja se oli ihan taivaallista! Vanilijakastikettakin oli, mutta mun makuun oli se jätski. Mokkasuukko alkoi tuntua jo aika makeelta, ja sit olikin masu jo niin täynnä että melkein väkisin jouduin pari pantterikarkkia syömään ;)

Leffaliput piti lunastaa tuntia ennen näytöksen alkua, joten poikettiin ihan itsellekin yllärinä siihen peliluolaan kuluttamaan aikaa kun taskusta löytyi se äipän antama 2€ jolla piti pikkuveikalle ostaa mehua mut maksoinkin kortilla.. Sillä kahdella eurolla saatiin 15€, kiitos äippä! (Love You!) 17€ kolikoina painaa jo niin paljon että käveltiinkin sitte Heseen keventämään (taskuja) kun siitä pokeripelin näpsyttelystä tuli niin nälkä.

Ruisfilehamppari maistui kyllä kans ihan sairaan hyvältä, mut melkein vois ens kerralla pyytää vähemmän majoneesia kun se vähempikin riittäis. Ärsyttävää kun sitä majoa tursuu joka puolelta ja sit on kädet ja posket rasvassa ja se viimeinen pala sitä hampparia aina lilluu siinä sössössä niin ettei sitä oikeestaan tee mieli edes syödä.

Leffassa pitää aina syödä popcorneja! Siks en oo dieetillä suostunut käymään leffassa kun popcornit yleensäkin on se mun suurin intohimo ja heikkous, ja leffateatterin ohi ei voi edes kävellä ilman että se tuoksu tulvahtaa nenään. Yllätyksekseni ei saatu kuitenkaan tuhottua koko jumbocomboa! Poppareita jäi melkein puolet, ja kolaakin aika paljon. Yleensä Sakke on hoitanu tuon juomapuolen ja se on joutunut naksujen kanssa pitämään puolensa koska popcornimonsteri on tyhjentänyt kipan alta aikayksikön! Nyt siis dieetti on tehny tehtävänsä ja masu on kai pienentyny ja makuhermot herkistyny niin että vähempi on parempi tässäkin asiassa. Toki mulla oli pieni pantteripussikin mukana, mutta siitäkin jäi puolet!


Ja vaikka koko päivän mässytyksistä oli ihan täysinäinen olo, halusin vielä iltapalaks nakkeja kun niitä olin kuitenkin ostanu ihan tätä päivää varten. Keitin vanhasta tottumuksesta nipun HK:n aitoja nakkeja (kevyt versio) mutta en tosiaan jaksanu syödä ku 4, ja se viimeinen meni jo kiukulla!

Vaikka tuntui että mässäsin ihan kauheesti koko päivän, ei tossa kuitenkaan loppuviimeksi ole juuri enempää kuin ennen dieettiä normaalina lauantaina. Ehkä jopa vähemmän.

Vaikka dieetillä tekee tämän tästä mieli yhtä ja toista, on ne "kestosuosikit" joista näkee unta öisin, ja mulla se on ollut tuo mutakakku. Hassua sinänsä että en oo mutakakkua kuitenkaan ees syöny ku kerran tai kaks aiemmin, enkä tienny tykkääväni siitä niin kauheesti ennen tätä dieettiä. Mut täytyy myöntää että tämän tankkauspäivän paras anti oli just se. Ei edes popcornit ollu niin hyviä, eikä pantterit, eikä ruisfile, eikä suukot.. ;)

Leffa oli loistava. Paras Ice age! Juoni ei ollu mikään ihmeellinen, mutta se oli täynnä pikku vitsejä jotka nauratti erityisesti aikuisia, toteutus oli ihan huikee, vaikka itse en tuosta animoinnista tajuukaan niin paljon kui tuo kumppani, mutta silti. Ja 3D:nä toimi tosi hyvin. Oli oikein nnistunut ilta. Onneks mentiin jo 19.30 näytökseen niin oltiin jo ysin jälkeen kotona ja aikaa jäi vielä muuhunkin.


Nyt nautiskellaan viimeisestä lomapäivästä. Tosi outoa että neljä viikkoa on jo mennyt. Olis voinu vielä jatkaa tätä täyspäiväistä kisoihin valmistautumista. Tuntuu että oon koko loman elänyt vaan kisoille ja ajatellut vaan kisajuttua. Ei silti haittaa yhtään, on ollu just hyvä loma!

--

Ei kommentteja: