maanantai 3. elokuuta 2009

Työpäivä 1.

Aamupaino -1kg, eli herkkupäivästä jäljellä enää 0,5kg! Ja pomo sanoi että oon laihtunu lomalla, kasvoista kuulemma näkee. Millaset pullaposket mulla oikein on ollu??

Tänään oli eka työpäivä loman jälkeen, enkä saanu nukuttua juuri lainkaan. Aina kun laitoin kirjan pois, alkoi mielessä pyöriä kaikki mitä töissä täytyy tehdä jne. ja vaikka kuinka koitin olla miettimättä, ei onnistunu. 02.00 vielä katsoin viimeisen kerran kelloa ennen kuin nukahdin, ja heräsin taas 05.10 kun Tiksu nuoleskeli tassujaan. Veskikäynnin jälkeen unen saanti otti taas oman aikansa ja 6.30 soikin sitten kello. En käyny aamulenkillä! Aika nopeesti sain itseni kuntoon ja olin töissä 7.30 toiveena että pääsisin lähtee 15.30 - vaan toisin kävi - taas!

Yks homma piti saada välttämättä tehtyä tänään, ja jotta sen sai tehtyä, oli tehtävä ensin kolme muuta. 16.30 pääsin lähtemään, ja velä jäi töitä tehtäväksi loppuviikolle.

Tänään oli onneks salilta vapaa, ja ilta onkin menny ihan vaan hengaillessa. Hermittaa ettei oo sitä sohvaa jossa voisi köllötellä. Käytiin ajelemassa taas siellä koirarannassa että tiko pääsi uimaan. Sillä tuntui olevan tosi paljon energiaa kun on tietysti nukkunu koko päivän ja nautiskellu omasta rauhastaan. Mua väsyttää niin että silmiin sattuu.

Meen hetkeksi katsoo Stepfordin naisia ja varmaan uni tulee kyllä pian.. nukahdanko sitte tohon parveketuoliin, se jää nähtäväksi ;)

--

Ei kommentteja: