tiistai 1. maaliskuuta 2011

BC 47!!

Parin päivän jännittämisen jälkeen uusi ohjelma on lanseerattu. Huh!
Joka kerta maailman suurin jännitys ja joka kerta tuntuu etten muista ainuttakaan biisiä kokonaan.

Nyt se on hyvä laittaa sen piikkiin, että matskut tulee niin myöhään ettei ehdi opetella, mutta opettelisinko vaikka ne tulis aiemmin?
Olis kiva opetella ohjelma kunnolla, ja ehkä vetää se testiryhmälle tai edes yksin ihan kokonaan läpi ohjaten. Nyt sanat jää suuhun kun tulee uuden liikkeen vuoro, esim. step over front kick tai step over cross, joita ei ole ennen ollut. Tai sanahirviö street brawl downward punch. Keksikääpä niille yhtäkkiä tunnin tiimellyksessä suomenkielinen vastine!

Joskus ihan jo perus double jab cross tuottaa vaikeuksia: tupla etusuora takasuora. Tai Jacks: haara-perushyppy, sivusaksaus, ristisaksaus tms. Välillä olis niin mukava ohjata englanniks. Välillä olis kiva olla englanninkielinen ja asua jossain missä puhutaan englantia.

Joka tapauksessa se eka veto on nyt ohi. Pahin moka biisissä nro 8, eli vika nyrkkeilybiisi, jossa tehtiin paaaljon suoria ja juostiin vielä enemmän. Kumpaakaan ei kuulu oikeesti tehdä juuri lainkaan.
Totaalinen tyhjyys päässä. Ei pienintäkään muistikuvaa siitä, mitä ekojen liikkeiden jälkeen piti tehdä. Onneks tällä kertaa biisi nro 8 on aika lyhyt ja asiakkaille se meni täydestä. Ja koska se oli kaikille eka kerta, he tuskin muistavan ens tunnilla mitä siinä vikassa nyrkkeilyssä edes tehtiin :)

Nyt vielä napit korviin ja kuuntelemaan BodyPumpin musaa. Huomenna klo 11.30 olis sen eka veto. Sitä ennen on ihka eka Running-tunti, jota en kaiken BC ja BP jännityksen vuoksi oo jänskännyt yhtään :)

Oma treeni tällä viikolla kärsii melkoisesti, mutta ehkä tällänen erilainen viikko on ihan hyvä tähän väliin. Täytyy ainakin toivoa niin. Parissa pumpissa pitkää sarjaa ja paljon aerobista. Ens viikolla taas vähemmän aerobista ja enemmän lyhyttä sarjaa salilla. Ehkä se onkin se kasvun ja kehityksen salaisuus :D

Ei kommentteja: