torstai 3. maaliskuuta 2011

Kiirettä pittää, vapaapäivinäkin

Viime yönä jäin katujyrän alle, jouduin pahoinpitelyn uhriksi ja tipuin korkealta kovaan maahan. Siltä ainakin tuntui aamulla!

Eilen aamupäivän Running30 + BodyPumpin lisäksi mulla oli oma SatsYoga illalla. Tähän väliin tuli yhtäkkiä yllättäen sairastapauksen vuoksi ShapePulse ja toinen joogatunti. Eikä unohdeta sitä, että BP oli uusi ja vaati opettelua illalla ja aamulla ennen tuntia.

Kiidin siis pikku Micralla Satsin ja kodin väliä kolme kertaa, ja ulkoilutin ummetuksesta kärsivää koiraa joka välissä. Illalla tuli hyvin uni :)

Tänään olkapäät ja, jostain kumman syystä, takareidet on kipeimmät kaikista kipeistä lihaksista. Tuli kuitenkin todistettua, että aina ei tarvitse nostaa isoja rautoja kun ihan perus jumppailullakin saa lihat kipeäksi, kunhan sitä vaan tekee tarpeeksi.

Kaikesta valituksesta huolimatta oli tosi kiva päivä. Aurinko paistoi ja energiaa riitti. Asiakkaat oli kivoja, ja taisin saada lisää kävijöitä omille tunneille ;) Se etu näissä sijaistuksissa on, että tapaa asiakkaita joita muuten ei tapaisi. Hätäisissä tuntivaihdoksissa on se hyvä puoli, että asiakkaiden tulee kokeiltua tuntia, jota muuten ei ehkä kokeilisi.

Tänään oli onneksi vapaapäivä ja sain vihdoin tehtyä ja palautettua PT-kurssin etätehtävän, joka on kolkutellut takaraivossa monta päivää. Pari muutakin juttua on hoidettu pois pöydän kulmalta ja kohta loppuu tekosyyt olla kertaamatta anatomiaa loppukoetta varten. Näitä on hyvä muistella sitten siihen uusintakokeeseen valmistautuessa  ;)

Ei kommentteja: