perjantai 25. maaliskuuta 2011

pitkästä aikaa...

ShapePulsen jälkeen oli sen verran hyvä draivi että tein vihdoin sen jalkatreenin. Ja jos se flunssa nyt tästä hyvästä kunnolla iskee niin hyvä, koska ei tollasta melkeinkipuilua kukaan kestä!

ShapePulsessa ensin askelletaan reilu 30min. ja 20 minuuttia tehdään lihaskuntoa. Se on musiikkiohjattu tunti, eli musat tulee valmiina ja tunnin saa koostaa ohjaaja itse. Tässä ohjelmassa teemme askelkyykkyjä, haukkari-pystysoutu-pystypunnerrus -yhdistelmää, maastavetoa ja kulmasoutua käsipainoilla sekä tietysti kylki-vatsa -osasto.

Jätin jalkatreenistä nyt pois maven, koska tunnilla aika paljon tehtiin jo takareisi-pakara -osastoa, vaikka onhan se täysin eri asia tehdä isoilla painoilla rankkaa sarjaa tahi pikku käsipainoilla pitkää jumppaa.

Kyykky 4 x 6-10 (pitkästä aikaa. Tuntu kamalalta ja huomenna vielä kamalammalta, jei :D)
Jalkaprässi 3 x 10-12
Polven ojennus laitteessa 2 x 12
Polven koukistus laitteessa 3 x 12
Pohkeet laitteessa 3 x 15
Selän ojennus laitteessa 3 x 12 (tämänkin tein pitkästä aikaa ja tuntu kamalan raskalta!)

Salitreeniin meni puolisen tuntia. Eli 1,5h kaikkiaan tuli sitä treeniä sitte. Pysy vielä järkevässä mitassa, mutta suunnitelmasta täytyi joustaa pois mave sj. ja sivutaivutukset.

Nopsasti suihku ja ruoka kotona ja käyttämään kaverin liikuntastelit hohtokeilaradalle. Keilaustakin tein pitkästä pitkästä aikaa ja se oli ihan tosi kivaa. Pisteistä ei ole tietoakaan, mutta hyvin me vedettiin.
Keiloja kaatu ja kynsiä lohkeili.

Jos ois ottanu yhtään sidukkaa siinä sivussa niin ois lähteny helposti hanskasta sekä pallo että ilta ;)

Huomenna on kuitenkin treenipäivä ja illalla mennään ohjuskavereiden kassa syömään. Kiva kiva kiva!

Ei kommentteja: