maanantai 28. maaliskuuta 2011

Treenejä

Otin käyttöön treenipäiväkirjan oikein paperilla. Siihen on hyvä kirjoittaa treenit etukäteen, ja viivailla yli ja muutenkin editoida suunnitelmaa toteutusvaiheessa.
Treeni on vaikeampi jättää väliin jos sen on valmiiksi kirjoittanut ylös päivämäärineen kaikkineen.

Lauantaina oli vuorossa käsitreeni: 
 1. Pystypunnerrus laitteessa 4 x 6-10 
 2. Pystysoutu 3 x 8-10
 3. Dippi lisäpainolla 3 x 8-10 (Oikeesti! Kirjoitin suunnitelmaan sen lisäpainon niin tuli ekaa kertaa otettua se lisäpaino. Huippua! Yllätyin itseki että jaksoin 10-10-9)
 4. Ojentaja niskan takaa taljassa 2 x 10-12
 5. Hauiskääntö mutkatangolla 3 x 6-10
 6. Tuettu hauiskääntö taljassa 3 x 10-12
Tää viimeinen liike oli uusi tuttavuus, ja siitä tuli heti mun uus lemppari. Ehkä otan kuvaa ens kerralla kun pikkuruisiin käsiin tulee iso pumppi :D

Sunnuntai oli lepopäivä. Ja otin sen todella lepona. Kerrankin pystyin olemaan tekemättä mitään ihan hyvällä omatunnolla. Telkkarista tuli kaikkee kivaa hömpää ja pari kivaa hömppää kävi meillä kahvilla :)

Tänään, erittäin huonosti nukutun yö jälkeen oli treenivuorossa taas rinta-selkä:
 1. Penkkipunnerus 4 x 6
 2. Leuanveto leveällä otteella 4 x 6
 3. Vipunosto vinopenkissä 4 x 12-15
 4. Yhden käden kulmasoutu käsipainolla 4 x 12-15
 5. Pystypunnerrus laitteessa 4 x 12 (eri tekniikalla kuin lauantain käsitreenissä)
Valitettavasti treenin tehossa huomaa heti huonot yöunet tai huonot ruokailut. Kaiken lisäksi UNOHDIN juoda aamukahvin ennen salille lähtöä, joten alku meni haukotellessa ja laitteisiin nojaillessa.
Kuppi kahvia leuanvetojen jälkeen ja siitä se sit vasta lähti ;)

Illalla venyttelytunnin ohjaus 55min venähti 60 minuuttiseksi kun en malttanut lopettaa. Sanoin asiakkaille että voivat lähteä jos on kiire, mut kaikki jäivät vielä niskan venytyksiin.

Ei kehtaa salipoikia ja jumppapirkkoja laittaa parin minuutin spaguvenytyksiin joten ne on sitten venytettävä itse tunnin jälkeen. Nautin venyttelystä kyllä tosi paljon sillon kun siihen on oikeesti varattu aikaa.

Odottelen innolla kuinka notkeaksi sitä vielä tuleekaan kun treeniviikkoon on mahdutettu oikeesti myös ne liikkuvuustreenit :)

Ei kommentteja: