perjantai 4. maaliskuuta 2011

Mistä näitä oikein tulee?

ShapePulsessa oli tänään ennätysmäärä jumppaajia: 24 tai 25, vaikka tunti alkaa jo 15.30

Nämä iltapäivän tunnit eivät (yleensä) ole niitä suosituimpia, mutta niillä on se oma vakkarikäyttäjäkuntansa, jotka pääsevät töistä ennen neljää ja haluavat hoitaa treenit hyvissä ajoin alta pois.

Ennen tunnin alkua kysyin kuinka moni on lomalla, mutta vain pari naista viittasi. Mitä ihmettä? Mistä näitä naisia oikein tulee?

Hyvä fiilis oli ohjata kun oli tupa täynnä ja kaikilla hymy kavoilla :D

ShapePulsen jälkeen vielä omat haukkari-ojentaja treenit:
Ojentajapunnerrus ja hauiskääntö superina taljassa x 3
Hauiskääntö taljassa  2 x 8-10
Ojentajapunnerrus niskan takaa kiekolla 3 x 15-20
Hauiskääntö käsipainoilla 3 x 10-12
Vipunostot käsipainoilla 3 x 12

Keittiön kaappeja uudelleenjärjestellessä vastaan tuli läjä näytepusseja. Mistä näitä näytteitä oikein tulee?
Boostereita, palkkareita ja protskuja
Miksihän näytteitä ottaa niin mielellään (lisäravinteista, kosmetiikasta, ihan mistä vaan) mutta niitä harvemmin tulee käytettyä?
Jos ottaisi vain yhden, sitä ehkä haluaisi kokeilla, mutta läjä epämääräisiä pieniä pusseja tai purkkeja on hankala setvittävä.

Koska olen päättänyt käyttää kaikki suihkugeeli-, voide- ja shampoonäytteet ennen kuin ostan mitään uusia, käytetään nyt sitten nämäkin!

Ensimmäisenä kokeilussa vaniljan makuinen Star Nutritionin Gainer Pro.

Maku oli vaniljalle tyypilliseen tapaan melko esanssinen ja äklön makea, ja kun lisäsi enemmän vettä, litku oli vaan laimean makuista äklön makeeta. Ei tullut suosikkia tästä.
Tuote myös sisältää laktoosia, eli ilman kapseleita en voisi edes käyttää.

Ja hei, ostin Lidlistä näitä ruotsalaisia suklaakaurapalloja, jotka maistui ihan niiltä "Pepin suklaapalloilta" (tms.) jonka resepti oli Aapisessa tai jossain muussa ala-asteen koulukirjassa.


Miten näitä kaurapalloja oikein tulee? Jos joku muistaa sen reseptin, tai jonkun vastaavan (kaurahiutaleita, kaakaota ja ehkä myös jotain muuta, kuten sokeria ja rasvaa!) niin olisin kiitollinen jos välität ohjeen mulle. Ainoa asia jota ikävöin lapsuudestani ;)

Hyviä treenejä ja mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja: