maanantai 7. maaliskuuta 2011

Helsinki Vintage

Tapahtumaan täytyy tietenkin aina pukeutua tapahtuman luonteen mukaan, joten paksua sukkahousua ja kolttua niskaan heti sunnuntaiaamuna ja kohti Kaapelia Helsinki Vintage tapahtumaan.


Kaverit osti vaikka mitä: mekkoja, kenkiä, lamppuja ja keittiöpyyheitä


Mä tyydyin vain sovittelemaan ja ihastelemaan. Nämä tuolit olis saanut omakseen 80€:lla kappale, ja harmitti etten ollut liikkeellä pakettiautolla. Olisin halunnut edes toisen, mutta kumman?


Isännälle olis voinut ostaa tuliaisiksi tuolilla olleen Jallun vuodelta 1962. Se oli kuitenkin sentään suuri missikisanumero! :)


Samalta myyjältä löytyi ihana vanha villakangastakki, jonka hihat oli kuitenkin niin lyhyet etten viitsinyt ostaa. Parit ihanat kengät kävi jalassa, mutta jäivät kuitenkin hyllyihin.

Yhdessä kojussa oli vanhoja, ehdottoman aitoja, cheerleading-vaatteita, hikitahroineen kaikkineen. Ne oli valtavan ihania, mutta melko kalliita. Niissä oli tunnelmaa. Vaatteita katsoessa voi miltei nähdä miten nuori jenkkicheerleader on juossut ne päällään halaamaan pelinrakentajapoikaystäväänsä vinhalla viiskytluvulla.
Voi olispa aikamatkustus mahdollista!

Paljon oli myös vanhoja valokuvia, ja valokuvausvälineitä. Upeita vanhoja kameroita ja sellasia ihan oikeita kovia pelikortin kokoisia mustavalkokuvia.


Hassua että niitäkään ihmisiä ei enää ole mutta heidän kuviaan kaupataan vintagemessuilla. Meidän räpsimillä digikuvilla ei vastaavaa arvoa olekaan vaikka kuva voittaisi mitä palkintoja.

Parasta antia oli kuitenkin, hah hah, Nakki Tehtaanmyymälän hodarikoju ;)
Harmittaa ettei TikiDogista ole kuvaa, mutta kun oli niin kiire syödä se.. Hodarisämpylän välissä nakki, ananasmangosalsaa ja sinihomejuustokermaa. Ai että oli hyvvää!!

Mielenkiintoinen olisi ollut myös saman mestan HoundDog, jossa on pekonin ja jalopenocheddarkastikkeen lisäksi popcornia, mutta kun se jalopeno on ehdoton nou nou.


Ihana tapahtuma. Nyt vaan odotellaan taas seuraavaa :)

Ei kommentteja: