torstai 15. lokakuuta 2009

Energiat nollassa

-
Eilinen aamupaino oli kauden alhaisin: 56,5kg. Tosin eilinen oli myös ns. hiilaripäivä, eli 1800kcal, lounaalla riisiä ja iltapalaksi leipää, joten tänään aamupaino oli 57kg.

Eilen tunsin itseni kohtuu vahvaksi. Menin tekemään vinopenkkiä käsipainoilla. Vieressä oli sälli, joka teki samaa liikettä 12,5 painoilla. Lämmittelin yseillä ja otin sitten kätöseen 15 kiloset ja aloin nostella. Sälli katsoi mua, vaihtoi painot 17,5kilosiin, joita ei saanutkaan enää ylös vaan poistui paikalta ;) Palas takas vinopenkin pariin kun lähdin..

Rintaprässi oli varattu, mut jäin odottamaan kun miehellä oli enää yks sarja jäljellä. Se meinas roudata kiekot pois lopetettuaan ja katsoi kummissaan kun pyysin jättämään ne paikalleen. Lämmittelysarjan jälkeen latasin vielä kympit lisää ja nauratti kun huomasin sen miehen kurkkivan mua yhden toisen laitteen takaa ;) Taidan olla kokooni nähden aika vahva. Varsinkin näin dieetillä kun rasvat on aika vähissä ja kunto on aika kuiva.

Tuli mieleen pieni Ella-tyttö Canadassa, joka tuolia nostaessaan huusi kovaan ääneen: Look mommy, I'm stoooong! Se oli niin pieni ja suloinen -ja ärsyttävä! Pilalle hemmoteltu isin pikku prinsessa.

Jännästi tuon hiilarilisän huomaa treenissä, kun kulkee niin paljon paremmin kuin näinä "normipäivinä" jolloin päivän 1500kcal on aika protskupainotteista.

Tää päivä alkoi surkuhupaisasti. Aamulenkin jälkeen kokkailin sitä odotettua aamupuuroa, ja pudotin rasiallisen raejuustoa Tikon päälle. Siinä se raukka tönötti keskellä raejuustomattoa ja mami roikkuu kaulapannassa ja kieltää syömästä tätä herkkua jota olis niin paljon niin lähellä. Aika hyvin ne juustorakeet tarttuu tollaseen pehmeeseen höytyväkarvaan enkä meinannu millään sada niitä irti. Siivouksen jälkeen hain kavikuppia kaapista ja onnistuin pudottamaan kolme vesipulloa lattialle kauheella kolinalla.

Hieno vapaapäivän alku Sakelle kun avokki aamu seiskalta imuroi ja heittelee astioita lattialle.. Kyllä se mua halaili silti ihan entiseen malliin tänään ;)

Salilla olikin sitte energiat niin nollassa et heikotti. Tarkoitus oli tehdä kovaa treeniä, mut kaikki on kovin suhteellista. Treenipainot ei ollut ihan niin kovat kuin aiemmin kovilla viikoilla, mut tuntemus oi sitäkin kovempi. Ei vaan irronnu!

Väänsin kaikki suunnitellut läpi, tein vatsarutistukset ja fillaroin loppuun ihan niin ku piti, mut liikunnan riemu oli kyllä kaukana. Palkkarin voimalla jaksoin tehdä sovitun saliohjelmaopastuksen kaverille ja hoipertelin kotiin.

Ruuan jälkeen oliki jo paljon parempi olo, vaik en mä mitään jaksanutkaan tehdä. Paitsi kirjotella koneella juttuja. Nyt sekin tuntuu jo liian raskaalta, joten haen rahkat, katon Mentalistia ja meen nukkumaan. Huomenna innolla taas opiskelemaan tiedotusta ja sit viikonlopun viettiin :D Kauheen nopeesti menee aika. Just oli maanantai!

---

Ei kommentteja: