torstai 29. lokakuuta 2009

Työntäyteinen vapaapäivä

Oli ihan superkiva päivä! Kannatti herätä aikaisin ja vääntäytyä sängystä ylös vaikka uni olis maistunut.

Kuvaajaparini kanssa mentiin aamutuimaan Vaskolan Samin studiolle kuvaamaan ja jatkohaastattelemaan Elseä, ja se oli jo tosi siistii :D

Kujoni (kujo=kuvajournalisti on lejon, eli lehtijournalistin, eli minun, työpari) Sanna sai lainata Samin jotaintosihyvää kameraa (minähän en niistä mitään ymmärrä) ja mä räpsin tilannekuvia behind the scenes Sannan kameralla. Kuvaaminenkin oli ihan tosi kivaa - kyllä, mulla oli kaikki automaattitoiminnot päällä, ettei tarvinnut ku tähdätä, pitää kamera paikallaan ja painaa nappia. Mut kivaa oli. Oli kiva nähdä myös ammattilainen hommassaan, eli Else kuvattavana.

Koululla katoin Sannan koneelta vielä otetut kuvat, jotta tiedän vähän juttua kirjoittaessani millasia kuvia on tarjolla, lounastin ja lähdin salille. Kauhee treenimotivaatio tollasen päivän jälkeen! Ihana ilmakin oli vielä. Kyllä huomas miten paljon se auringonvalokin vaikuttaa mielialaan.

On hienoa myös huomata, että työkseen voi oikeesti tehdä jotain mukavaa, jotain mikä ei yhtään tunnu työltä. Ehkä siitä joskus vielä jopa maksetaan ;)

Salilla luin fillaroidessani Trendiä, lähinnä just haastatteluita vähän niinku malliksi, ja siinä oli yks niin pysäyttävä juttu, et oli pakko kirjoittaa se treenivihon taakse, jotta voin kirjoittaa sen tänne.

Antropologi Taina Kinnunen sanoi kauneusleikkauksia käsittelevässä jutussa: "Median luomista fantasioista tulee tosielämän kauneusvaatimuksia, vaikka kaikki tietävät, että ne eivät ole todellisia. Salaisuus on toisto.
Kuvat välähtävät silmiin yhä uudelleen, kunnes alkavat näyttää tavallisilta ja kaikki tavallinen taas oudolta ja vajaalta.

Sopii toivoa, että nyt kun manga on muotia, ihmiset eivät ala suurentaa päitään."

---

Ei kommentteja: