sunnuntai 4. lokakuuta 2009

PRONSSIAAA!! :D

Todellakin, kärkikolmikossa Tiina K, Terhi P. ja minä! Kun omaa nimeä ei sanottukaan ennen mitalisijojen jakoa, oli tosi epätodellinen olo. Siellä mä seisoin vierekkäin noiden kahden ultimatefitneidon kanssa, joita oon ollut kisoissa katsomassa, joiden vapareita ja poseja oon katsellut netistä, ja oikeesti, siellä mä olin :D

Eka kisa ja mitsku kaulassa. Kyllä kelpas hymyillä!

Rankka viikonloppu takana, ja tuntuu hyvältä olla kotona. Ymmärrykseen ei meinaa mahtua, että 1,5 vuoden työ on nyt tässä, ja tästä lähdetään rakentamaan uutta. Ajatukset on ollut monta kuukautta vain ja ainoastaan tässä viikonlopussa, joka on nyt eletty, ollut ja mennyt.

Hyvältä tuntui kun vaparia käytiin kehumassa, ihan oudotkin ihmiset kehui, eli kai se sit oli koskettanut. Hyvä etten turhaa oo niitä satoja tunteja sahannut liikkeitä siä jumppasalissa. Ja saahan siitä virtaa ja tsemppiä jatkoon.

Nyt on masu täynnä kaikkea muuta paitsi terveellisiä ruokia: sämpylää, Domino-keksejä (vadelmaa ja salmiakkia), protskupatukkaa, kahvia (tietysti!), jätskiä (ihan perus Magnum oli älyttömän hyvää), Brumbergin suukkoja, marianneja (toffee-versioita, eli entisiä marimintejä), sipsejä, ranskiksia, nakkeja, broiskupullia ja ihan pikkusen salaattia. Oikeesti on aika huono olo jo, mut silti tää munaleipä uppoo ihan kivasti ;) Kyl syöminen on ihanaa!

Ei yhtää jaksais mennä kouluun huomenna. Tekis mieli vaan olla ja kattoo vaiks jotain leffaa.. ja ehkä tehdä viel popcorneja ;)

Tarkempaa selvitystä kisasta ja fiiliksistä varmaan teen kun saan kuvia ladattua koneelle, ja vähän selviteltyä ajatuksia. Nyt kuvat on kaikki tuon maailman parhaan huoltajan käsittelyssä ja oma pää on vaan yhtä isoa kaaosta. Vähän väliä hihkasen et "mä olin kolmas! Ihan uskomatonta!" Pokaali ja mitsku on pöydällä kaikkien herkkujen kanssa jotta voin kaikkea ihailla yhtä aikaa :)
Kyllä se tästä varmaan kirkastuu kun saa nukkua yön yli.

Ihan superhypermahtavaa oli se, et katsomossa oli paljon mulle tärkeitä ihmisiä molempina päivinä. Fiilis lavalla oli ihan mahtava, kun yleisö oli mukana, varsinkin vaparissa. Yleisöstä sais posejen aikaan tulla enemmänkin kannustusta (vink vink!) koska se on yllättävän rankkaa hommaa se "seisoskelu". En oo itekään ymmärtänyt yleisössä olessani kuinka tärkeetä se kannustus on myös silloin, kun näyttää ettei lavalla tapahdu mitään.

Jokainen voi sitä itse koittaa kotona: seiso ryhdikkäänä ja levitä itsesi joka suuntaan mahdollisimman isoksi, jännitä kaikki lihakset ja hymyile. Pidä tämä 15 sekuntia ja käänny vartti oikealle. Pidä lantio paikallaan ja käännä ylävartalo vartti vasempaan. Jännitä kaikki lihakset, pidä ryhti ja hymyile. Toista nämä käänökset muutaman kerran. Kun nämä sujuu, laita spottivalot päälle tai tee sama saunassa, ja pyydä sukulaiset, kaverit, naapurit, tuttavat ja kaupan täti katsomaan ;)


---

6 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Onnittelut upeasta suorituksesta!
Vapari oli kyllä hienoa katsottavaa (eikä kunnossakaan moittimista) ja tuosta on todella hyvä jatkaa eteenpäin. =)

Hanna kirjoitti...

Onneksi olkoon, Johanna! Sun vapari oli ihan mielettömän hyvä, sanoin heti kaverille et tossa nappasit reippaasti pisteitä :)

Niko kirjoitti...

Onneks olkoon vielä Nanna tätä kautta. Odotan kuvia innolla, pakkotoiston sivulla kävin jo vilkaisemassa kuvia kisoista ja susta.

Maarit kirjoitti...

Onnea suuresti debyytistä! :) Vaparisi on minun mielestä paras tänä vuonna!!

Paula kirjoitti...

Suuret onnittelut myös täältä! Hieno suoritus!!! Ja toivottavasti jatkat yhtälailla kirjoittelua nyt kisojen jälkeenkin ;)

Johanna kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista! :D