maanantai 19. lokakuuta 2009

Jännitystä aamuun

Poliisit ajoi valot vilkkuen pienen Punton tai Polon tai muun kirpun perässä, joka oli kääntynyt jakajan väärältä puolelta, eli ajeli vastaantulevien kaistan pientareella. Se kirppu ei tietenkään pysähtynyt siihen pientareelle, vaan jatkoi seuraavaan risteykseen asti, josta lähti kiihdyttämään (idiootti!). Maija ampaisi perään pillit päällä ja tyyppi pysäytti kirppunsa. Ei vissiin ollut katsellut tastapeiliin kun keskittyi ajamaan törmäämättä vastaantuleviin.

Jäi mietityttämään oliks ne poliisit osunu sattumalta paikalle vai olikohan ne seurannut sitä jo pidemmältä. Tosi huono tuuri jos ne on sattumalta olleet paikalla kun aamuhämärässä käännyt vahingossa jakajan väärältä puolelta, jossa kuitenkin on kaks kaistaa.. Varsinkin jos se on jostain pienemmältä paikkakunnalta, jossa tollasia risteyksiä ei ole. Muistelen omaa totuttelua paikalliseen liikenteeseen kun on niin hemmetin vaikee hahmottaa kaikki merkit ja kaistat ja kaikki.

Mua harmitti et olin menossa väärään suuntaan enkä kehdannu enää kääntyä, ja oli niin pimeetä, etten nähny kunnolla minkä näkönen kuski oli kyseessä. Tämä uteliaisuus luettakoon tulevan toimittajan hyväksi ominaisuudeksi!

Heh, tuli mieleen kun olin menossa Porin poliisilaitokselta hakemaan sitä pysyvää ajokorttia ja siinä keskellä sitä pihaporttia oli auto tulossa pihasta tielle. Mulle tuli joku blackout enkä muistanu yhtään kummalta puolelta mun kuuluu mennä, ja niinpä sitten kaarsin sen auton vasemmalta puolelt pihaan. Ja siis poliisilaitoksen pihaan! Onneks vissiin kukaan henkiökunnasta ei sattunut katsomaan ikkunasta ulos juuri sillon ;) Voi, se oli noloa.

Eilen oli täysin treenitön lepopäivä. Totesin, et kroppa oli niin väsynyt, et jo loukkaantumisriskin takia ei kannata mennä sitä vaparia edes kokeilee. Jospa yhden päivän huilin jälkeen sujuis taas vähän paremmin.

Katotaan mitä tästä päivästä tulee..

--

Ei kommentteja: