maanantai 26. lokakuuta 2009

It's over now!


Käytiin katsomassa Up - 3D versiona, ja nyt on taas nenu kipee kun lasit painoi, niska jäykkä kun paikkoja oli enää eturivissä, ja maha kipee popcorneista ja karkeista :)

Kiitos kaikille äänestäneille ja kiitos erityisesti mielipiteensä kasvotusten tai webin välityksellä kertoneille! Silloin kun itse kierii ja painii jonkun ajatuksen kanssa, eikä saa ratkaisua tehtyä, on tosi tärkeetä, että kuulee muiden mielipiteitä, oli ne sitten puolesta tai vastaan.

Vaikka itse olin kovasti kisaamisen kannalla, pari hyvää pointtia tuli esiin ulkopuolisen kanssa keskustellessa, ja se ratkaisi asian.

Mä päätin nyt pelata varman päälle, ja olla ottamatta kilpailukieltoa. Mulla on kuitenkin vielä vuosia aikaa kilpailla, ja vaikka nyt harmittaakin ihan älyttömästi jättää tavallaan leikki kesken, on kuitenkin parempi, ettei polta siltoja takanaan heti uran alkumetreillä.

Kroppa kiittää tästä levosta. Vaikka viime yönä nukuin ihan hyvin ja tarpeeksi, olin tänään niin väsynyt, et koulun jälkeen nukuin parin tunnin päikkärit. Sit käytiin leffassa, ja nyt onkin juuri näppärästi aikaa käydä suihkussa ennen kuin alkaa Täykkärit! Sit nukkumaan taas.. On tää elämä rankkaa ;)

Ei kommentteja: