lauantai 17. lokakuuta 2009

Not the kind of saturday I was hoping for..

Heräsin yöllä kun mies tuli baarista jonkun kaverinsa kanssa meille. Siinä ei korvatulpatkaan auttanu vaikka koitin olla kaukaa viisas ja enneltaehkäistä tämän yöllisen heräämisen. Kun muutenkin on koko ajan nälkä, ei haluu herätä 6h unen jälkeen keskellä yötä, kun jo nukutun pätkän vuoksi unen saantia vaikeuttaa tyhjyyttään huutava vatsa.

Jossain vaiheessa sain uudelleen nukuttua, ja silmät oli aamulla vaan vähän turvoksissa, ja ketutus aamulla lievempi kuin olin yöllä ajatellu. Ei se pieni silti ollu! Enpä oo tottunut siihen, että lauantaiaamuna sohvalla nukkuu viinanhajuinen tuntematon mies, ainakaan jos mulla ei oo ollu kiva sen kanssa edellisenä iltana ;)

Lähdin Tikon kanssa piiitkälle aamulenkille ja koitin keksiä mitä ihmettä tekisin, kun koti on muuttunu kodittomien asuntolaksi. Ei oo kovin kiva tehdä mitään, kun pienen asunnon pienellä soffalla nukkuu joku, jota en edes halua nyt tietää, koska ensivaikutelma ei varmasti tehny oikeutta tyypille.

Aamupuuron jälkeen pakkasin salikamat ja lähdin ainooseen paikkaan joka tuli mieleen. Kävin solkussa, opettelin pumppia, tein vaparin vaikeusosia, venyttelin kunnolla, istuin hierovassa tuolissa, kävin saunassa.. Sai sitä aikaa kulutettua niinki. Onneks otin palkkarin ja välipalan mukaan nii ei energia loppunu kesken, eikä tarvinnut kiirehtiä sen takia et olis pitänyt päästä kotiin syömään. Totesin, ettei mun presseissä olekaan ollut mitään vikaa, persus vaan on painanut voimatasoon nähden liikaa. Nyt pressit nousee niin hienosti! Pitäis jaksaa treenata niitä nyt niin säännölisesti, että voimataso nousis sit samaa tahtia painon kanssa. Taitaa olla toiveajattelua.

Muutenkin rakastan tätä uutta olomuotoani niin paljon, että tuntuu haikeelta ajatuskin siitä luopumisesta. Totuus vaan on, ettei näin rasvattomassa kunnossa voi ikuisesti olla, eikä ainakaan pysty kehittymään jos ei energiaa saa enempää. Ei siis saa lihasta, eikä jaksa opetella temppuja. Loukkaantumisriski myös kasvaa kun kroppa on väsynyt ja säästöliekillä.

Nyt on sit päivän treenit tehtynä. Vois ottaa vaikka jonkun tenttikirjan käteen ja lueskella historiaa. Tai sit vois laittaa aivot narikkaan -päivän teeman mukaan- ja katsoo jotain aivotonta elokuvaa.. voi kun vois tehdä popcorneja.

Pitäis hommata uus passi. Tutkin äsken netistä miten homaa nykyään hoidetaan ja yks asia kummastuttaa nyt kovasti:

Passia haettaessa on oltava mukana
1 valokuva
passi tai henkilökortti (huom. ei ajokortti)

Miten ihmeessä mä saan passin jotta saan passin? Jokin ei nyt täsmää..

Henkilökorttia haettaessa on oltava mukana
1 passikuva

luotettava selvitys henkilöllisyydestä (passi tai henkilökortti)

Eli siis henkilökorttiakaan ei saa ilman passia tai henkilökorttia.

Jospa huomenna olis sellainen päivä et pystyis tekee vaparia täysillä. Ainakin pitäis jo tehdä jos meinaa sen parin viikon päästä taas esittää!---

2 kommenttia:

Octavia kirjoitti...

Kuulostaa tutulta.. just tulin kotiin, ja täällä odotti about 20 tyhjää kaljapulloa ja tölkkiä, pari olkkarissa, tusina keittiössä, muutama lattialla.. jne. Nice to come home.

Eli passia hakiessa olis oltava joku henkkari mukana ja henkkaria hankkiessa tulis käydä ottamassa "passikuva" eli passeihin ja henkkareihin kelpaava kasvokuva joko automaatista tai valokuvaliikkeestä :)
Niin mä ymmärsin :D

Johanna kirjoitti...

Ja sit kotona on pari päivää viinalta haiseva kalpea koomailija.. joka naisen unelma! ;)

Toi varmaan hämäs että copypastella poliisin sivulta siirtyi linkkinä tuo "valokuva", mut mä mietein et miten mä saan passin, jos sitä hakiessa täytyy todistaa henkilöllisyys passilla tai henkilökortilla, jonka hommaamiseen myös tarvitaan passi tai henkilökortti.

Eli jos mulla ei oo passia tai henkilökorttia, en myöskään saa passia enkä henkilökorttia!?

Kai sen saa, mutta polliisimiehet eivät oo ajatelleet loppuun asti tuota sivuilleen kirjoittaessaan. Ehkä se on sitä kun toinen luke ja toinen kirjoittaa.. ;D