keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Tapahtumarikasta

Paras tapahtuma tänään oli se, et huomisen opintopläjäyksen maikka onkin estynyt opettamasta meitä, joten saatiin päivä vapaaksi! Töitähän tietysti pitää tehdä, mut saa tehdä niitä rästihommmia pois, joita pöydänkulmalla olevassa vihossa onkin jo aikamoinen lista :)

Oman linjan opettajan kanssa palaveerasin opintojen sujumisesta jne. ja varsin positivisella fiiliksellä sain jatkaa päivää siitä eteenpän. Huomenna mm. teen tarvittavat korjaukset valikoituihin juttuihin ja lähetän hakemuksen kera (toivottavasti) tulevaan harjoittelupaikkaani.

Kävin myös ohjaamassa nyt ekan BodyPumpin melkein kolmeen vuoteen. Muistaakseni 22.12.2006 oli mun vika tunti Porihallilla. Voi että se oli mukavaa! Olin ihan liekeissä kun sain taas mikin päähän ja musa alko ja sit yhtäkkiä olikin jo tunti ohi ja ääni käheenä ;)

Eilen ohjelmaa harjoitellessa kaikki meni ihan nappiin, ja tänään jännäsin oikeestaan vaan sitä haukkaribiisiä josta se logiikka ei vaan aukee. Sit loppujen lopuks haukkari meni ihan ok, mut kämmäsin "varmoissa nakeissa", siis ihan typerissä kohdissa, mut ainakin omasta mielestä seivasin ihan hyvin ja mulle jäi hyvä fiilis tunnista, toivottavasti myös asiakkaille! Yllättävän paljon oli väkee, ja porilaiseen kylmyyteen tottuneena olin yllättynyt siitä positiivisesta latauksesta joka tunnilla oli - ihmiset jopa hymyili! :D

Tottahan Porissakin ihmiset hymyili, mut ne oli tod näk ulkopaikkakuntalaisia tai käyneet mun tunnilla jo useamman vuoden kunnes luottivat niin paljon, että uskalsivat nostaa suupielet ylöspäin ;)

Negatiivinen osuus päivästä oli se, kun sähköpostiin tuli Fitnessliiton hallitukselta viesti, että 2v kilpailukielto IFBB:n kisoihin rapsahtaa, jos osallistuu muiden liittojen kisoihin. Aika tylyä. Tästä aiheesta lisää huomenna, nytr en anna sen pilata hyvää pumppifiilistä <3

---

1 kommentti:

Maarit kirjoitti...

Siis mitä ihmettä...
En ole perehtynyt Fitnessliiton sääntöihin mutta kuullostaa tosi erikoiselta toi kilpailukiellon asettaminen. Ehkä tää on nyt sitä expon jälkimaininkeja..?
Tsemppiä, en osaa neuvoa :)