keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Väsymys ja syksyn harmaus houkuttaa tarttumaan suklaapatukkaan..

Taas tuntuu tosi vaikealta vieroittaa itsensä herkuista. Sokerille addiktoituu tosi nopeesti ja sitä kaipaa koko ajan lisää ja lisää. Olo on turvonnut ja kamala. Kroppa on kerännyt 3kg nestettä ja koko ajan väsyttää. Hienoa tämä elämä dieetin jälkeen!

Aamulenkit on tuntunu fyysisesti tosi raskailta; jalat painaa tonnin ja vatsa saman verran. Eilen kävin sentään salilla totuttelemassa taas painoihin parin päivän nukkumisen jälkeen. Tein koko kropan pientä pumppailua kevyillä painoilla ja fiilis parani heti. Varmasti suuri osa painojen heiluttelun tuomasta hyvästä olosta on psyykkistä, koska ei tuo eilinen treeni ainakaan treeninä kovin kummoinen ollut. Väsynyt mieli piristyi kuitenkin niin paljon, ettei meinannut tulla uni lainkaan.

Pitäis varmaan opetella ottamaan lepopäivät ihan totaalisena lepona niin, et ottais ihan rauhallisesti koko illan ja menis nukkumaan heti kun väsyttää. Pienikin treeni näyttää virkistävän aika paljon ja sit se uni jää liian vähiin.

Nostin kirkasvalolampun vaatehuoneen perältä keittiön pöydälle, ja toivon, et se auttaa pimeän syksyn läpi. En oikeestaan oo edes kiinnittänyt huomiota siihen, et olis mitenkään erityisen synkkää ja märkää ja masentavaa - on koko ajan ollut niin paljon muuta mietittävää. Pahinta siinä syksyn harmaudessa kai onkin, että se masentaa ihmisiä salakavalasti ja huomaamatta. Onneks tiedän etukäteen taipumukseni masennukseen niin osaan ehkä varautua ennen kuin pahin iskee. Dieetin lopettaminen taisi olla ihan fiksu päätös. Nyt täytyis pystyä laskeutumaan normaaliin ruokavalioon hissukseen ja rauhallisesti, ettei kropan turpoaminen käy psyyken päälle liikaa.

Meillä alettiin kotona puhua nyt vallan englantia! Mies toivoo sen parantavan englannintaitoja, koska enkun preppauskurssista ei tunnu olevan hyötyä. Opettaja ei kuulemma oo itsekään perehtynyt kielioppiin. Hmm..

Tänään on mukavan jännittävä päivä. Illalla on pumppi, jota vähän jännitän, ja sitä ennen eka haastatteluharjoitus. Pääsen haastattelemaan yhtä Suomen upeimmista naisista, Else Lautalaa, fitneksen moninkertaista maailmanmestaria :) Harmi että aikataulut menee sen verran päällekkäin, et aikaa haastattelulle on vain noin tunti. Täytyy olla nopea ja tehokas.

Vaikka Else ei IFBB:n kisoissa olekaan kisannut, kunnioitan ja arvostan häntä ehkä enemmän kuin ketään muuta alan kilpailijaa. Fysiikka on mun makuun juuri sellainen kuin sana "fitness" antaa ymmärtää, ja naisen kilpailuhistoriaa ja meriittilistaa ei voi kuin ihailla. Toivottavasti saan haastattelussa irti vielä jotain uutta.

---

Ei kommentteja: