torstai 8. lokakuuta 2009

Kipeäkö vaiko eikö?

Oon ollut pois koulusta pari päivää. Olo on sellainen semikipeä. Väsynyt.
Toissailtana menin sänkyyn yhdeksältä, ja nukahdin melkein heti. Heräsin seiskalta, ja olin vieläkin ihan naatti. Jäin kotiin ja löffäsin koko päivän.

Eilen kaverit tuli 3,5 viikon lomalta filippiineiltä, ja matkatavarat, auton avaimet ja kotiavaimet mukaan lukien, jäi Pariisiin. Onneks meillä oli auton toiset avaimet, ja peti matkalaisille valmiina kun tulivat pitkän matkan jälkeen väsyneinä puoliltaöin huhuilemaan parvekkeen alle.

Tänään vääntäydyin salille tekemään kevyesti rinta-olka-vatsa -treeniä. Kyllä tuli hyvä olo! kummasti sen unohtaa kuinka kivaa se painojen heiluttelu on. Oon syönyt n.1800 kcal/pvä, ja paino on taas lähtenyt siitä sokeri- ja nestepöhöstä taas laskuun. Olo alkaa olla parempi, vaikka onkin samanlainen fiilis kuin ihan dieetin alussa. Ei varsinaisesti nälkä, mutta sellanen tyhjä olo vatsassa. Mietityttää mikä saa ihmisen taas kiduttamaan itseään syömättömyydellä, kun voisi herkutella ja syödä masun täyteen. Joku sairas kieroutuma päässä? Masokistigeeni? Vaiko silkka tyhmyys?

En tiedä johtuuko toi väsymys nyt kisaviikonlopun rasituksesta vai vähäisestä energiansaannista. Kisaviikonloppuun oli ladattu niin paljon ajatuksia ja voimia, että sen fyysisen rasituksen lisäksi se oli henkisesti tosi uuvuttava. Onneks viikonlopun saan olla kotona rauhassa, eikä tarvi lähteä mihinkään! Ei Poriin eikä mökille eikä mihinkään. Voi olla että velipoika tulee viikonloppuseuraksi, mut se ei rentoutumista haittaa -päinvastoin!

Viikonloppuna täytyy opetella se uus pumppi, mutta erityisesti täytyy keskittyä tenttiin lukemiseen. Tentti siis maanantai-iltana. Hyvä syy löhötä kotona kirja kädessä ;)

Nyt nukkumaan nälkä ja väsy pois.

---

Ei kommentteja: